România învinge Belarus, într-un meci cu 8 goluri. Probleme în defensivă, după ce am condus cu 5-0

Romania - Belarus
Agerpres

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Belarus cu scorul de 5-3 (4-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.

Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi.

Belarus a ratat un penalti prin Yablonski, în minutul 83.

David Lazar şi Bogdan Mitrea au debutat în prima reprezentativă la acest meci.

 

România - Belarus 5-3. Iată cele mai importante momente ale partidei:

 

Citește și
dan petrescu
Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj. Patronul anunţă că echipa nu se prezintă la următorul meci
Războiul din Ucraina s-ar încheia în două săptămâni, dacă Occidentul şi-ar înceta sprijinul, susţine Moscova

 

Min. 93: Partida s-a încheiat. România a câștigat cu 5-3!

Min. 92: GOL BELARUS! Klimovich înscrie dupa înca o eroare în defensiva Romaniei!

Min 83: Penalty ratat de Belarus! Yablonski a trimis puternic, dar portarul David Lazar a reușit să apere.

Min. 82: Penalty Belarus! Mitrea faultează în careu, iar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă pentru oaspeți!

Min. 80: GOL BELARUS! Gafă uriașă a lui Mitrea, care pasează la adversar, Bakhar scapă singur cu Lazar și înscrie! 

min. 63: GOL Belarus! Kendysh înscrie din 5 metri, după un corner. Mogoș nu a reușit să respingă bine, iar balonul a ajuns la adversar.

Min. 57: Trei schimbări făcute de Rădoi! Ies Tănase, Man și Puscaș, în locul lor au intrat Maxim, Alibec și Băluță.

Min. 55: GOOOOOL ROMANIA! Nedelcearu înscrie după o gafă a portarului!

Min. 46: A început repriza a doua. Rădoi l-a înlocuit pe Toșca cu Iulian Cristea.

Min. 45: Pauză. România - Belarus 4-0.

Min. 44: GOOOOOL ROMANIA! Înscrie și George Puscas cu un șut din interiorul careului!

Min. 32: GOOOOOL România! Înscrie și Ionuț Nedelcearu, după o centrare deviată de Vasile Mogoș. Tricolorii fac spectacol.

Min. 20: GOOOOOL ROMÂNIA! Răzvan Marin execută lovitura de pedeapsă și trimite pe jos, puternic, în dreapta portarului!

Min. 18: Penalty pentru Romania! Naumov il faulteaza pe Puscas in careu, iar arbitrul dicteaza lovitura de pedeapsa!

Min 11: GOOOOOOL. Corner pentru România și Bogdan Mitrea înscrie cu capul din 6 metri, la primul său meci în tricoul naționalei.

Min. 1: A inceput meciul!

 

---

Rădoi a optat pentru un sistem de joc 3-4-3, având doi debutanţi în primul ''unsprezece'', portarul Lazar şi fundaşul Bogdan Mitrea, precum şi pe cvasidebutantul Vasile Mogoş (o singură selecţie), potrivit site-ului FRF.

Amicalul dintre România și Belarus va fi ÎN DIRECT pe PRO X, de la ora 19:00.

De asemenea, în echipa de start se află şi golgheterii la zi ai Ligii I, Man şi Tănase, ambii de la FCSB. Căpitanul echipei naţionale este Răzvan Marin (Cagliari).

Toate promoţiile de Black Friday 2020. Intră AICI ca să nu pierzi reducerile momentului!

Echipa de start a României: 16. David Lazar - 5. Ionuţ Nedelcearu, 4. Bogdan Mitrea, 3. Alin Toşca - 13. Vasile Mogoş, 18. Răzvan Marin (căpitan), 8. Dan Nistor, 11. Cristian Ganea - 20. Dennis Man, 9. George Puşcaş, 19. Florin Tănase. Selecţioner: Mirel Rădoi.

 

Arbitru: Gheorghi Kabakov; arbitri asistenţi: Martin Margaritov, Dian Valkov (toţi din Bulgaria); al patrulea oficial: Marcel Bârsan (Bucureşti).

După meciul amical cu Belarus, prima reprezentativă a Rromâniei va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), în Liga Naţiunilor.

Rădoi: „Nu am venit cu gândul ca după aceste trei partide să demisionez”

 

Selecţionerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că nu a venit la acţiunea echipei naţionale cu gândul de a demisiona după partidele cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Întrebat dacă îşi menţine decizia de a demisiona dacă nu va vedea o creştere în jocul echipei, Rădoi a răspuns: "Nu ştiu, o analiză vom avea în noiembrie. În momentul de faţă nu mă gândesc, am venit cu gândul să facem ceva pozitiv, chiar dacă la nivel de rezultate nu am reuşit. Sper să reuşim prin prisma jocului şi să construim o mentalitate la nivel de echipă naţională ca indiferent de adversar să nu mai avem momentele acelea de panică. Mai departe, eu nu am venit cu gândul în această lună ca după aceste trei partide să demisionez".

El a menţionat că nu este deranjat de faptul că în mass-media se vehiculează nume de antrenori care i-ar putea lua locul la conducerea naţionalei. "Nu mă deranjează, pentru că situaţia asta s-a întâmplat şi când Victor Piţurcă era calificat cu naţionala la EURO 2008, aşa că în situaţia mea nu se mai pune problema de aşa ceva. Şi e normal, pentru că fiecare dintre noi doreşte să antreneze echipa naţională. Nu regret că am acceptat să vin la naţionala mare. Şi nu regret nici privind în viitor", a subliniat el.

"Motivele pentru care aş continua? Păi cred că în primul rând contractul. După aceea vom vedea care va fi spiritul echipei naţionale după aceste meciuri, atmosfera din sânul echipei naţionale, progresul jucătorilor şi al jocului... vom analiza fiecare compartiment în parte din punct de vedere tactic. După aceea vom face o analiză exactă a evoluţiei, a rezultatelor şi vom vedea la sfârşit ce se va decide. În funcţie de asta cred că vom putea să fim foarte clari pe viitor. Din punctul meu de vedere nu există niciun fel de probleme în momentul de faţă", a adăugat selecţionerul.

Tehnicianul susţine că nu e momentul să discute despre o posibilă instalare a sa la Universitatea Craiova: "E o întrebare legată de un club şi nu cred că e momentul oportun să vorbim despre aşa ceva. Acum vorbim despre echipa naţională".

 

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
Citește și...
Ryan Giggs, selecţionerul Ţării Galilor, a fost reținut pentru violenţă domestică
Ryan Giggs, selecţionerul Ţării Galilor, a fost reținut pentru violenţă domestică

Selecţionerul echipei de fotbal a Ţării Galilor, Ryan Giggs, a fost reținut sub acuzaţia de violenţă domestică, au anunţat marţi multe ziar britanice în ediţiile lor de luni, informează AFP.

Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj. Patronul anunţă că echipa nu se prezintă la următorul meci
Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj. Patronul anunţă că echipa nu se prezintă la următorul meci

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat că ar vrea să ia "o pauză" după meciul cu AS Roma, din cadrul Europa League, fiind deranjat de greşelile de arbitraj din Liga I şi de problemele din interiorul clubului.

Bobby Charlton, legendă a fotbalului britanic, suferă de demență
Bobby Charlton, legendă a fotbalului britanic, suferă de demență

Sir Bobby Charlton, fostul star al echipei de fotbal Manchester United şi campion mondial cu selecţionata Angliei în 1966, a fost diagnosticat cu demenţă.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în grupele Europa League. Campioana României ratează victoria în fața elvețienilor
CFR Cluj - Young Boys 1-1, în grupele Europa League. Campioana României ratează victoria în fața elvețienilor

CFR Cluj şi formaţia elveţiană Young Boys Berna au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), loc joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.

Recomandări
Analist: Fotografia în care Joe Biden îl ține de braț pe Klaus Iohannis arată că discută ceva important
Analist: Fotografia în care Joe Biden îl ține de braț pe Klaus Iohannis arată că discută ceva important

"Ați depășit toate așteptările!" Asta i-a transmis Joe Biden lui Klaus Iohannis într-o discuție purtată la Casa Albă. Președintele american a lăudat relația bună și de durată cu România, cu atât mai importantă în contextul conflictului din Ucraina.

Starea lui Florin Piersic este stabilă, dar are o infecție generalizată în organism. De ce s-a făcut transferul la București
Starea lui Florin Piersic este stabilă, dar are o infecție generalizată în organism. De ce s-a făcut transferul la București

Adus de la Cluj cu un avion SMURD, îndrăgitul actor Florin Piersic are o infecție generalizată în organism. Potrivit medicilor, de la spitalul Matei Balș care îl îngrijesc acum, este în stare stabilă, iar o echipă multidisciplinară îl evaluează.

Adulții care lovesc sau umilesc copiii în grădinițe și școli vor risca închisoarea. Ce presupune legea intrată în vigoare
Adulții care lovesc sau umilesc copiii în grădinițe și școli vor risca închisoarea. Ce presupune legea intrată în vigoare

În țara în care încă se petrec numeroase abuzuri în grădinițe și școli, apare în sfârșit o completare a legii pentru protecția copilului, care interzice pedepsele corporale și umilirea celor mici.