"Plecati in strada.Nu intrati in stadion".Scene dramatice la Otelul-CFR.Sarghi, la un pas de moarte

14-08-2012 18:31


Fotbalul se transforma intr-un sport din ce in ce mai violent. Stau marturie incidentele dramatice derulate la Galati, in partida din Liga Intai dintre Otelul si CFR.

La finalul meciului, doi dintre jucatorii echipei gazda s-au lovit accidental, iar unul dintre ei, Cristian Sarghi, a cazut, secerat, pe gazon, aproape agonizand.

Minutele care au urmat au parut secole, pana cand ambulanta, prea mare ca sa intre pe tunelul de acces spre teren, a reusit sa ajunga langa ranit.

Aflata pe margine, sotia fotbalistului ranit a suferit un soc si a lesinat.

Scenele ireale s-au derulat in timp ce oficialii clubului incercau sa aduca o ambulanta pe teren, desi in mod normal ar fi trebuit sa fie deja acolo.

Pentru ca raul sa fie si mai mare, toata lumea a realizat ca masina nu incape pe tunelul de acces. Cristian Sarghi agoniza in urma loviturii, iar nevasta lui s-a topit si ea pe picioare.

In toata aceasta balbaiala, jucatorul de la Otelul a zacut minute bune pe gazon, inconstient si cu fata plina de sange.

Istoriile negre ale ultimilor ani au aratat ca orice secunda in plus ii putea fi fatala lui Sarghi. Din fericire pentru el, angajatii stadionului din Galati au impins pana la urma burdufurile care asigura protectia jucatorilor atunci cand intra pe gazon, iar ambulanta si-a putut face loc.

In urletele generale, sportivul a fost transportat la spital iar acum se afla in afara oricarui pericol. Are insa fractura de piramida nazala si un obraz taiat.

Cristian Sarghi a mai suferit in cariera sa de fotbalist doua comotii cerebrale si a jucat un timp cu o casca, asemeni lui Cristian Chivu.

Acest moment nefericit vine la doar o saptamana dupa ce un fotbalist nigerian de numai 21 de ani, legitimat la echipa de Liga a Doua Delta Tulcea, a murit dupa ce a suferit un atac de cord in timpul unei partide amicale.

Prima ambulanta a ajuns abia in sapte minute la jucatorul lesinat pe gazon. In ciuda eforturilor, medicii n-au putut face nimic pentru el.

O lovitura mult mai dura decat cea incasata de Sarghi a primit Mihaita Nesu. Internationalul roman este paralizat de peste un an dupa ce un coechipier de la FC Utrecht s-a prabusit peste el.

VIDEO PROTVPLUS.RO