O româncă, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa. Ce a întristat-o

05-02-2018 22:56


Bernadette Szocs

Bernadette Szocs a câştigat duminică turneul european ITTF Europe Top 16 Cup.

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs, care a câştigat duminică turneul ITTF Europe Top 16 Cup, a afirmat pe pagina sa de Facebook că acest rezultat reprezintă cea mai importantă performanţă din cariera sa.

''Mi-ar lua săptămâni ca să scriu ceea ce simt acum, un mixt de sentimente! Sunt foarte fericită deoarece această performanţă individuală este cea mai importantă performanţă obţinută în cariera mea de până acum! Sunt recunoscătoare pentru că sunt înconjurată de o echipă extraordinară de antrenori, psiholoagă, medici, preparatori fizici şi suporteri minunaţi, care au fost alături de mine în momente bune şi mai puţin bune! În acelaşi timp, însă, trebuie să recunosc că sunt tristă pentru că mi-aş fi dorit ca să împart această medalie de aur cu unul dintre cei mai importanţi antrenori ai carierei mele, Dl. Gheorghe Bozga, care sper că mă priveşte de acolo de sus!'', a scris Szocs în reţeaua de socializare.

''De această dată, în primul rând, aş dori să mulţumesc Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi Federaţiei Române de Tenis de Masă pentru suportul şi ajutorul necondiţionat pe care îl oferă tot timpul, nouă, sportivilor! Mulţumesc ITTF şi European Table Tennis Union (ETTU) pentru efortul pe care îl depun mereu pentru a organiza competiţii de genul acesta! Nu pot să nu mulţumesc din suflet clubului de tenis de masă Werder Bremen, pentru ajutorul pe care mi-l oferă în antrenamentele tactice şi fizice între competiţii! Şi în ultimul rând mulţumesc părinţilor, fratelui meu, familiei, prietenilor, colegelor de echipă, sponsorilor şi tuturor suporterilor de pretutindeni pentru faptul ca aţi fost şi sunteţi mereu alături de mine! Toate gândurile şi mesajele voastre frumoase de încurajare au fost boost-ul de energie în cele mai dificile momente! Aurul este şi al vostru! Vă iubesc pe toţi!'', a mai scris Bernadette Szocs.

Bernadette Szocs a câştigat duminică turneul ITTF Europe Top-16 Cup, care a reunit la Montreux (Elveţia) cele mai bune 16 sportive de pe continent.

Szocs a învins-o în finală pe olandeza Jie Li, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 4-1 (12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7).

''Nu m-am gândit că joc împotriva deţinătoarei titlului. Nu mi-a fost teamă. Încrederea în mine este la cel mai înalt nivel. Am jucat multe meciuri împotriva unor jucătoare care se apără... pot juca împotriva oricui acum'', a declarat Szocs pentru site-ul Federaţiei Internaţionale.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO