O atletă de top din SUA, testată pozitiv pentru că a făcut sex neprotejat. Ce a decis organizația Antidoping

Ultima actualizare: 12-06-2020 14:52
ginny fuchs
Twitter

Ginny Fuchs, una dintre candidatele SUA la o medalie olimpică de aur, a fost aproape să rateze ediția de anul viitor a competiției.

Pugilista din Statele Unite a picat un test antidoping efectuat în luna februarie. Două substanțe interzise au fost detectate în probele culese de la ea.

Acum, Fuchs a primit acceptul să participle la competiții. Agenția Antidoping din SUA a stabilit că de vină a fost sexul neprotejat, scrie rt.com.

De fapt, iubitul sportivei ar fi consumat substanțele interzise.

”A fost un șoc complet. Nu aveam idee de unde proveneau (n.r. substanțele interzise)”, a declarat Ginny pentru Fox 26.

”Nu știam că pot fi contaminată prin contactul sexual cu o altă persoană. Sunt foarte ușurată că USADA a văzut că este un caz foarte rar. Vreau ca și alți atleți să învețe din greșeala mea”, a mai spus ea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Passion, Strength and being Competitive...that’s what we strive for. @adidas @adidasboxing @adidas_combatsports ‪????: @aaronandersonvisuals ????: @marz___artistry ‪.‬ ‪.‬ ‪.‬ ‪#ginnyfuchs #boxing #adidas #teamadidas #mission #adidasboxing #usaboxing #womensboxing #sports #athlete #team #boxeo #boxeofemenino #team_hardwork #piratelife

A post shared by Ginny Fuchs (@ginnyfuchsusa) on

 

În octombrie, Ginny a terminat pe primul loc competiția de pregătire a Jocurilor Olimpice, organizată în Japonia, și speră să repete performanța și anul viitor, când au fost reprogramate Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO