Moment penibil pentru castigatorul etapei a doua a Turului Frantei. Ce i-a facut o tanara in momentul premierii. VIDEO

Dată publicare: 08-07-2014 13:54
Dată actualizare: 11-07-2014 07:05


Vincenzo Nibali

Sa castigi un loc pe podiumul de la Turul Frantei inseamna, de obicei, un moment sau doua de glorie, sa imbraci faimosul tricou galben si, bineinteles, sa le saruti pe fetele care te premiaza.

Insa duminica, dupa ce italianul Vincenzo Nibali a castigat etapa a  doua a concursului, desfasurata in Marea Britanie, intre York si Sheffield, sportivul a avut parte de un moment penibil pe scena.

Dupa ce o saruta pe prima fata aflata pe scena, Nibali se apleaca sa faca acelasi lucru si cu cealalta tanara. Numai ca fata se intoarce in ultimul moment si il lasa cu ochii in soare. 

Nibali nu a parut deranjat si a trecut cu naturalete peste momentul penibil, crezand probabil ca in acest fel nu va observa nimeni. A uitat insa ca traim in era tehnologiei... Momentul a fost imortalizat de camerele de luat vederi si a devenit viral pe toate marile site-uri din lume. 

Italianul Vincenzo Nibali a castigat etapa a doua a Turului Frantei

Campionul Italiei, Vincenzo Nibali, a castigat etapa a doua a Turului Frantei, desfasurata duminica, intre York si Sheffield, pe distanta de 201 kilometri.

Nibali (Astana) a atacat pe final, pe ultimii doi kilometri, reusind sa ii devanseze cu doua secunde pe urmatorii clasati, belgianul Greg Van Avermaet si polonezul Michal Kwiatkowski.

Vincenzo Nibali, care a castigat titlul national in urma cu sapte zile, a devenit primul rutier italian care poarta tricoul galben, dupa Rinaldo Nocentini in 2009.

In clasamentul general, Nibali este urmat de slovacul Peter Sagan si de belgianul Greg Van Avermaet. 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO