Mirel Rădoi, înaintea debutului echipei naționale la Jocurile Olimpice: ”Cred că ne vom lupta pentru locul doi în grupă”

Dată publicare: 21-07-2021 13:16
Dată actualizare: 21-07-2021 14:46


Mirel Rădoi, înaintea debutului echipei naționale la Jocurile Olimpice:

România debutează, joi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va juca, de la ora 14:00 (ora României), împotriva reprezentativei statului Honduras.

Referitor la acest meci, selecționerul nostru a afirmat, într-o conferință de presă, că mai are două posturi de clarificat, însă acestea vor fi stabilite cuu puțin timp înainte de startul partidei.

”Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine, la prânz, vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia”, a declarat Mirel Rădoi.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, România face parte din Grupa B, alături de Honduras, Noua Zeelandă și Coreea de Sud. În opinia lui Rădoi, selecționata asiatică este marea favorită a grupei:

”Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun. Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupă”.

”Practic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, a mai spus selecționerul nostru.

 

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

 

- Joi, 22 iulie: Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima) 14:00, ora României;

- România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României;

- România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO