Haaland s-a alăturat arbitrului Octavian Şovre în campania umanitară din Bihor, după scandalul autografului cerut de român

Dată publicare: 19-04-2021 15:49
Dată actualizare: 19-04-2021 15:53


Haaland s-a alăturat arbitrului Octavian Şovre în campania umanitară din Bihor, după scandalul autografului cerut de român

Haaland s-a alăturat arbitrului Octavian Șovre în campania umanitară din Bihor, după scandalul creat de gestul românului care i-a cerut autograful după un meci din Liga Campionilor. Ulterior s-a aflat că Șovre strânge autografe pentru copiii bolnavi.

 

Atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland, s-a alăturat arbitrului asistent Octavian Şovre în campania umanitară de ajutorare a copiilor cu autism şi a trimis luni un colet cu un tricou personal cu semnătura sa şi fotografii cu autograf către asociaţia bihoreană.

"Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland şi conţine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare adresată preşedintei Simona Zlibuţ. Cuvintele de mulţumire sunt modeste pentru recunoştinţa ce o avem faţă de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulţumim!", se arată într-un mesaj al Asociaţiei SOS Autism Bihor, publicat pe pagina de Facebook.

 

Gestul arbitrului Șovre a fost inițial criticat

 

Arbitrul asistent român Octavian Şovre, care a oficiat la meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, din 6 aprilie, a cerut autografe atacantului norvegian Erling Haaland la finalul partidei de pe Etihad Stadium, obţinând semnătura atacantului echipei germane pe câteva cartonaşe.

Iniţial, gestul său a fost criticat, dar ulterior s-a aflat că Octavian Şovre strânge autografe şi alte obiecte ale fotbaliştilor renumiţi pentru a fi licitate, iar sumele obţinute sunt donate în scopuri umanitare către Asociaţia SOS Autism Bihor.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO