Cum se pregătește un comentator TV pentru un meci de Euro 2020. FOTO cu mii de aprecieri pe Twitter

Dată publicare: 12-06-2021 12:17
Dată actualizare: 12-06-2021 12:25


comentator Derek Rae

Derek Rae, unul dintre comentatorii TV ai meciurilor de la EURO 2020, a postat pe Twitter o fotografie care a provocat zeci de comentarii și mii de aprecieri din partea urmăritorilor săi.

 

Derekx, care va comenta meciul Danemarca-Finlanda (programul complet EURO 2020 poate fi consultat aici) a publicat o fotografie cu notițele pe care le ia la fiecare meci.

”Cei care mă urmăresc în mod obilnuit știu că acesta este sistemul meu pentru fiecare joc, la fiecare nivel. Am început să scriu acum 4 săptămâni & un caz adăugat zilnic. Sunt mai multe de adăugat mai târziu, înainte de evidențierea finală. Cineva din hotel m-a întrebat dacă este în finlandeză :-)” - a scris el pe Twitter.

Vederea dvs. este fie perfectă, fie aveți ochelari incredibil de puternici! Isuse!” - a comentat un utilizator.

A început EURO 2020 la PRO TV

 

EURO 2020 a început cu o festivitate de vis oferită pe stadionul din Roma, acolo unde Andreea Boceli a interpretat magistral Nessun Dorma, iar Martin Garrix, Bono & The Edge au completat spectacolul cu momentul special pregătit pentru imnul EURO 2020, ”We are the people”.

Echipele care au deschis maratonul fotbalistic au fost cele din grupa A, Italia și Turcia.

Conduși de Roberto Mancini, italienii au dominat categoric și au reușit să pornească cu dreptul lupta spre titlul european. Scorul de 3-0 reușit în urma autogolului lui Demiral și a golurilor lui Immobile și Insigne a dus-o pe Italia direct în fruntea clasamentului grupei, înaintea meciului dintre Țara Galilor și Elveția.

Prima partidă de la EURO 2020 a fost lider de audiență la PRO TV! Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO