Comedie cu fanii lui Dinamo: cât le-a luat ca să se prindă că poarta se deschide invers


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 18:54
Categorie: Stiri Sport
Suporteri Dinamo

Pizza „quattro from Hagi" este gluma momentului printre iubitorii de fotbal, după ce echipa Viitorul Constanţa a învins-o pe Dinamo, acasă, cu patru la zero.

Meciul a fost aprins şi în tribune, nu doar pe teren. Supăraţi că favoriţii iau bătaie, suporterii dinamovişti şi-au vărsat focul pe o poartă care a cedat greu, pentru că se deschidea din sens opus. Jandarmii au fost pe fază şi i-au oprit pe scandalagii.

În repriza a doua, echipa Dinamo era condusă deja cu 3 la 0, pe propriul teren.

Fanii au ţâşnit din peluze spre tribuna oficială, cerând explicaţii. S-au blocat temporar în faţa acestei porţi. Patru adulţi în putere s-au aruncat cu toate forţele, sperând să o doboare. Aşa de nervoşi erau, că nu au observat că se deschidea din sens invers decât după multiple încercări.

Când au reuşit să depăşească obstacolul, jandarmii au intervenit şi i-au evacuat pe turbulenţi. Violenţele au continuat şi în tribune unde un steward şi doi suporteri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma incidentelor, oamenii legii au identificat 17 suporteri care au făcut scandal în timpul meciului de fotbal. Doi au fost deja amendaţi. Ceilalţi se pot trezi că nu mai au voie pe stadion în următoarele luni.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO