Bute a anuntat ca va avea un meci revansa cu Froch: "Va promit tuturor ca o sa dau totul"


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 23:18
Data publicarii: Miercuri 30 Mai 2012 07:28
Categorie: Stiri Sport
Lucian Bute

Pugilistul roman Lucian Bute a declarat ca isi doreste revansa in fata englezului Carl Froch, dupa infrangerea suferita la Nottingham. "Absolut, cu siguranta va avea loc revansa", a spus Lucian.

Intr-un interviu pentru o televiziune de sport din Romania, boxerul a declarat ca va avea loc o revansa, nu se stie insa cand va fi acest meci si nici unde va avea loc. "Poate fi la Nottingham, la Bucuresti sau la Montreal", a spus Bute, care a precizat ca, potrivit contractului, meciul ar trebui sa fie organizat la montreal, dar ca exista posibilitatea aducerii lui in Romania.

"Daca i-as fi luat frica s-ar fi intamplat in prima repriza. Froch este un boxer care loveste foarte puternic cu ambele brate. Eu dupa prima repriza am mers la coltul meu si i-am spus antrenorului meu ca totul e ok.

Nu mi-e frica de Froch si cu siguranta astept cu nerabdare un meci revansa. Nu stiu cand va fi, in momentul de fata e devreme sa vorbim despre acest lucru. In contract este o clauza foarte ferma si nu poate sa se eschiveze, el trebuie sa mi-o acorde 100%.

Absolut, cu siguranta va avea loc revansa. Va promit tuturor ca din punctul meu de vedere o sa dau totul pentru o revansa", a incheiat Lucian Bute declaratia data la DigiSport.

 

Urmareste marele meci de box Bute vs Grachev live exclusiv online pe Voyo.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO