Atacantul Adrian Mutu a anuntat ca va juca la Petrolul Ploiesti din ianuarie 2014

Ultima actualizare: 27-11-2013 06:49
Adrian Mutu

Atacantul echipei Ajaccio, Adrian Mutu, a anuntat, duminca seara, pe contul sau de Facebook, ca din luna ianuarie va juca pentru formatia Petrolul Ploiesti, intelegerea fiind pe un an si jumatate.

"Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an si jumatate! Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio!!!", a notat Mutu, potrivit Mediafax.

El a mai mentionat, la aproape o ora dupa anuntul initial, ca nu va ajunge la Dinamo "din cauza alegerii facute de conducerea clubului din Stefan cel Mare":

"Suporterii lui Dinamo nu au de ce sa fie dezamagiti de mine. Eu m-am tinut de promisiune! Daca nu e Dinamo asta este din cauza alegerii facuta de conducerea clubului din Stefan cel Mare NU a mea!! Nu voi uita niciodata fanii lui Dinamo ce au facut pt mine si ii voi aprecia mereu !!!"

Miercuri, finantatorul FC Petrolul Ploiesti, Dan Capra, a afirmat ca in cazul in care atacantul Adrian Mutu isi va rezilia contractul pe care il are cu AC Ajaccio, atunci jucatorul va veni din iarna la gruparea prahoveana.

Adrian Mutu s-a transferat in 2012 la AC Ajaccio, insa in ultima perioada nu a mai fost convocat. El mai are contract un sezon si jumatate, pana in vara anului 2015.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO