Anunțul surprinzător al lui Floyd Mayweather. Când s-ar putea întoarce în ring


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 15:22
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 15:05
Categorie: Stiri Sport
Floyd Mayweather

Americanul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, şi-a anunţat, vineri, intenţia de a reveni în 2020, afirmând că vrea să organizeze "un eveniment spectaculos" cu UFC.

 

Revenirea lui Floyd Mayweather

 

Fostul pugilist, în vârstă de 42 de ani, a publicat două mesaje pe contul său de Instagram. În primul mesaj se putea citi: "înapoi în 2020", iar în al doilea cel supranumit "Money", datorită averii colosale adunate din box, a postat o fotografie cu Dana White, preşedintele Ultimate Fighting Championship (UFC), însoţită de mesajul: "Lucrăm împreună cu Dana White pentru a prezenta lumii întregi un eveniment spectaculos în 2020".

Mayweather, de şase ori campion mondial la cinci categorii diferite şi neînvins în 50 de meciuri, s-a retras de mai multe ori, dar a revenit pentru câteva meciuri care i-au umplut conturile, precum cele cu Victor Ortiz, Miguel Cotto, Saul Alvarez sau Manny Pacquiao, potrivit Agerpres.

În 2017, Floyd a revenit contra luptătorului de arte marţiale Conor McGregor. După acea luptă, americanul a declarat că a pus capăt definitiv carierei de pugilist profesionist.

Mayweather este încă deschis unor meciuri demonstrative, aşa cum a făcut-o în ianuarie, când l-a demolat pe japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în mai puţin de trei minute.

 

Proiecte în care este implicat

 

Recent, Mayweather a anunţat că vremea lui în ring a trecut şi că se concentrează pe alte proiecte precum dezvoltarea lanţului său de săli de fitness şi box şi compania sa de promovare.

„Am primit oferte să revin în ring, dar sănătatea mea e mai presus. Boxul este un sport foarte, foarte brutal. În ultimii ani, mulţi boxeri au murit în ring. Trebuie să ştii când să te retragi. Am avut o carieră grozavă'', a declarat Mayweather, care a pus capăt speculaţiilor unui nou supermeci cu Manny Pacquiao sau Canelo Alvarez în 2020.

Sursa: Agerpres

Tags: mayweather, meci, box,

VIDEO PROTVPLUS.RO