Procesul pentru custodia fetitei Antoniei va fi mutat in Italia. Ce sanse mai are artista sa-si aduca in tara copilul


Ultimul update: Sambata 14 Iunie 2014 06:58
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014 12:59
Categorie: Stiri Sociale

Antonia a primit cu lacrimi in ochi vestea ca fetita ei, Maya, ramane in Italia, la bunicii din partea tatalui. Frumoasa cantareata ceruse sa-i fie incredintat copilul cel putin pana la finalul divortului.

Insa judecatorii sustin ca nu pot face nimic, atata timp cat sotul Antoniei, Vicenzo Castellano, a solicitat ca procesul sa fie mutat in Italia, tara lui natala.

De aproape un an fetita a fost dusa de tatal ei, italianul Vincenzo Castellano, la familia acestuia din Italia. Cantareata o poate vizita pe micuta Maya doar in anumite conditii si cu anumite restrictii. Judecatoria Sectorului 2 a decis, la cererea lui Vincenzo Castellano si a avocatului sau, ca o decizie privind custodia fetitei nu poate fi luata in Romania. Motivul, spun avocatii italianului, este ca Maya are cetatenie italiana, deci procesul trebuie judecat in tara ei.

Sentinta data azi nu e insa definitiva. Antonia si avocatul ei pot incerca sa rastoarne situatia la Tribunalul Bucuresti. E posibil ca judecatorii de la aceasta instanta sa aiba o alta parere decat cei de la judecatoria de sector. Daca nu, Antonia va trebui sa se pregateasca pentru un proces lung care va urma sa se judece la instantele italiene.

Procesul de divort al Antoniei se judeca separat, dar nu e exclus ca si in acest caz avocatul lui Vincenzo Castellano sa invoce faptul ca instantele din Romania nu au competenta sa judece aceasta despartire.

VIDEO PROTVPLUS.RO