Vrajitoarele s-au pus pe descantat, doar-doar vor scapa de impozitare!

11-11-2010 00:00

Deranjate ca legea care le impoziteaza veniturile ar putea sa fie adoptata de deputati, vrajitoarele s-au apucat de descantece. Spera ca, astfel, cei care le-au pus gand rau o sa le ierte.

Cu jumatate de gura, ghicitoarele spun ca daca vor fi fortate isi vor deschide totusi cabinete si vor taia chitanta pentru dezlegarea cununiilor sau pentru maritis la ceas de seara cu un barbat in haina statului.

Imun la toate incantatiile si bolboroselile, initiatorul legii o tine pe-a lui.

"Am simtit o durere in spate, dar nu cred in magie'', spune, cu lejeritate initiatorul proiectului. Am senzatia ca nu au inteles exact ce spune aceasta lege, vor emite o factura si o chitanta, iar cei care se simt inselati, se pot adresa justitiei", a spus Alin Popoviciu, initiator lege.

Colegii domnului Popoviciu cred, insa, ca prin demersul lui face mai mult rau oamenilor creduli si nu vrajitoarelor, care oricum fac bani usor.

"A impozita o chestiune care nu are nicio baza reala si nu face decat sa legitimeze o profesie, care din punctul meu de vedere e la limita legii, e total gresit", este de parere Florin Iordache, deputat PSD.

Pana una alta, legea, adoptata tacit in Senat, va fi discutata si in Camera Deputatilor. Asta, in timp ce un alt proiect controversat, care reglementeaza prostitutia, dar care ar putea tine sub control un fenomem ingrijorator, zace in Parlament de peste 10 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO