Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care bătea cu pumnii o femeie. Ce a făcut agresorul de 79 de ani

Ultima actualizare: 12-11-2020 13:50
Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care își bătea cu pumnii femeia. Ce a făcut agresorul de 79 de ani
Youtube/ Mesagerul de Neamț

Deputatul Iulian Bulai a sunat la 112 după ce a văzut în trafic cum un șofer o lovea cu pumnii pe femeia aflată lângă el. Agresorul nu a oprit la semnalul polițiștilor veniți și a fost nevoie de o urmărire de câțiva kilometri până ca acesta să fie prins.

Incidentul a avut loc miercuri, în timp ce deputatul circula prin comuna nemțeană Girov, scrie Mesagerul de Neamț.

Toate promoţiile de Black Friday 2020. Intră AICI ca să nu pierzi reducerile momentului!

 

 

Iulian Bulai a observat că șoferul unei mașini lovea cu pumnii în femeia de lângă el, chiar în timp ce conducea.

 

A sunat la 112, iar o mașină de poliție a ajuns imediat în zonă, pentru a-l opri pe agresor.

Acesta nu a vrut însă să oprească și a fost nevoie ca mașina Poliției să-l urmărească mai mulți kilometri prin localitate, până când șoferul a fost prins și încătușat.

Agresorul era un bărbat în vârstă de 79 de ani, iar femeia pe care o lovea, plină de sânge pe față, era concubina sa, în vârstă de 42 de ani.

Cu toate acestea, victima a refuzat să depună plângere împotriva celui care a bătut-o cu pumnii.

 

Femeia nu a depus plângere împotriva bărbatului

 

”Femeia nu a solicitat ordin de protecție, a refuzat să depună plângere pentru lovire, dar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru violență în familie”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În plus, bătrânul agresor a rămas fără permis pentru 30 de zile pentru că nu a respectat indicațiile polițistului rutier.

”Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim. Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină. În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo. Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri”, a scris Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO