Toni Grecu, șocat de experiența Covid pe care a trăit-o: E ca o ghenă, un loc spurcat

Dată publicare: 15-05-2021 14:31
Dată actualizare: 15-05-2021 14:47


Toni Grecu

Actorul Toni Grecu, fondator al grupului Divertis, a povestit clipele deosebit de grele prin care a trecut la începutul anului, după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a fost internat în spitalul Matei Balș din Capitală.

 

În plus, tot atunci, aripa de spital în care se afla el a luat foc

Actorul a spus înntr-un podcast moderat de Mihai Bobonete că a respirat timp de 3 săptămâni printr-o mască.

"Eu, cu o mască din asta am stat trei săptămâni, prin care am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat până la un litru. Și vreau să spun că nu a fost cea mai confortabilă perioadă din viața mea", a spus Toni Grecu.

Cunoscutul actor a povestit că, după ce s-a îmbolnăvit, a încercat să se trateze singur acasă timp de 3 zile, astfel că atunci când a ajuns la spital avea plămânii ”pe jumătate praf”.

"Am făcut-o acasă în primele 3 zile. Când am ajuns la spital, a 4-a zi, eram cu plămânii jumătate praf. Să nu mai spună cineva că nu există asta, că există. Și există pentru unii într-o manieră foarte foarte gravă. N-am fost în forma aia de ATI, să fim serioși, adică erau oameni acolo colegi cu mine în salon care luau 22 de litri de oxigen, și pe nas și pe gură, că aveau plămânii praf complet", a completat Toni Grecu.

Fondatorului grupului Divertis s-a declarat șocat de experiența pe care a trăit-o în secția de îngrijire a bolnavilor Covid-19, pe care a comparat-o, metaforic, cu o ghenă a omenirii.

"Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secția de Covid a fost că intru într-o ghenă. Secția de Covid e ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească cu orice preț, pentru că e un loc spurcat, e un loc infectat, un loc mizer. Ăsta este sentimentul pe care-l ai. Că omenirea a inventat o ghenă în care își aruncă niște oameni, niște semeni, ca să îi oblige să treacă printr-o experiență incredibil de grea. Chit că ai formă ușoară sau formă grea, în momentul în care intri acolo ai un șoc. E un șoc." - a mai spus Toni Grecu, care în prezent este complet vindecat. 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO