Tinerii au sarbatorit in avans de Dragobete, in cluburile din Centrul Vechi. Ce surprize sunt pregatite pentru vineri seara


Ultimul update: Luni 27 Februarie 2017 02:45
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2017 08:01
Categorie: Stiri Sociale

Dragostea a plutit in aer, joi noapte, in cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de tineri au sarbatorit in avans si au demonstrat ca de Dragobete se iubeste romaneste.

Si pentru ca tabloul sa fie complet, din peisaj nu au lipsit fetele frumoase, baietii chipesi, dansul si muzica buna.

Dragostea a fost cuvantul de ordine, joi noapte, la petrecerea de Dragobote, din Centrul Vechi al Capitalei. Doi cate doi, cuplurile de indragostiti au luat cu asalt cluburile si au sarbatorit iubirea in stil romanesc.

"E un fel de Valentine's Day romanesc si sarbatorim indragostindu-ne" - spune un cuplu.

Melisa si Cosmin sunt modele si calatoresc adesea in strainatate, asa ca uneori nu au timp sa sarbatoreasca Dragobetele asa cum se cuvine. Anul acesta insa au facut un compromis cu care au fost de acord amandoi.

"Anul trecut de Valentine's Day eram in Romania si i-am zis Melisei ca sarbatorim Dragobetele. De Dragobete eram in Los Angeles si i-am spus ca noi nu sarbatorim Dragobetele ca suntem in Los Angeles. Asa ca anul asta le sarbatorim pe ambele. Si sarbatorim incontinuu de la Valentine's Day la Dragobete", spun ei.

Iar sentimentele au fost atat de puternice incat si strainii au adoptat sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Pentru ca petrecerea sa fie incendiara, patronii de cluburi i-au asteptat pe iubareti cu oferte de nerefuzat.

Oana Balint, PR: "Pentru seara de Dragobete am decorat clubul pentru indragostiti. De asemenea, ii asteptam cu oferte speciale, muzica si cocktailuri pe masura evenimentului."

Si in seara aceasta, iubirea va pluti in aer in Capitala, pentru ca tinerii promit sa se intoarca, din nou, in cluburi, la distractie.

VIDEO PROTVPLUS.RO