Targul recoltei de toamna, la Muzeul Taranului Roman din Capitala!
Toamna bogata la Bucuresti. In acest sfarsit de saptamana, capitala este plina de targuri ale recoltei in care gasiti de la legume proaspete pana la borcane cu zacusca gata facuta.
Pentru cei care apreciaza specialitatile romanesti, producatorii au venit cu branzeturi, pastrama si carnaciori, dar si cu vinuri bune din podgoriile noastre.
In curtea primitoare de la Muzeul Taranului, zeci de producatori se jura ca ce au pus ei pe tarabe e 100% natural. Va recomandam totusi sa nu mergeti flamanzi la cumparaturi.
Legumele si fructele, care arata ca pictate, au fost cultivate fara
ingrasamant chimic. Sunt asadar sanatoase, dar si de doua ori mai scumpe ca suratele lor din magazine.
Tot intr-o nota bio este si targul apicultorilor, unde puteti gasi miere de culoarea aurului topit. Dar cum o recunoastem totusi pe cea eco, de cea sintetica?
"Miera mai groasa mai vascoasa este o mire de calitate superioara. Zaharisirea este un proces natural, o miere care nu e naturala poate sa se altereze de exemplu, insa ea nu va cristaliza niciodata", explica un producator.