In capitala, suntem pregatiti sa dam piept cu iarna!

22-11-2008 00:00


Zapada Bucuresti

Primaria sectorului 1 a anuntat ca utilajele Administratiei domeniului public sunt in alerta, dupa ce ANM a prognozat temperaturi scazute si posibilitatea formarii de polei pe timpul noptii pentru sambata si duminica.

Pe timpul noptii, aceste utilaje vor imprastia solutii anti-inghet pe arterele principale si secundare ale sectorului 1.

Punctele unde vor fi cantonate utilajele de deszapezire sunt: Piata Victoriei, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Charles de Gaulle, intersectia D-tru Golescu cu Stirbei Voda cu Berzei, Gara de Nord, Titulescu-Parc Duca sau parcare PS1, Piata Presei Libere, Piata Chibrit (Ion Mihalache cu Calea Grivitei), intersectia Chitila cu Bucurestii Noi, Bucuresti-Targoviste, intersectia Chitila cu Laminorului, Caranfil Serbanescu, Ikea (pentru DN1), Arcul de Triumf.

Peste o suta de utilaje si 600 de muncitori sunt pregatiti sa intervina, 24 de ore din 24, pentru a deszapezi si a preveni efectele inghetului pe toate cele o mie de strazi din Sectorul 1.

Responsabilii cu deszapezirea si-au primit sarcinile inca de la inceputul lunii noiembrie, astfel incat nimeni nu a fost luat prin surprindere.  "Toată lumea a avut la dispoziţie un termen extrem de generos pentru a pregati interventia in caz de ninsoare", a declarat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Mai multe informatii despre acest subiect, pe Mediafax.ro.

Situatia din tara si cum fac fata autoritatile in urma ninsorilor, aici.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO