Momentul în care o mamă își trântește bebelușul pe jos, la Timișoara, surprins de camere

Ultima actualizare: 24-05-2020 19:30

Secvențe șocante și în același timp revoltătoare, cu o mamă care își aruncă bebelușul pe podea, au fost surprinse de o cameră de supraveghere în holul unui hotel din Timișoara.

 

Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Tânăra se certa cu tatăl copilului și l-a aruncat pe cel mic în direcția bărbatului. Ea a fost arestată și este cercetată pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere în holul hotelului se vede cum tânăra își aruncă bebelușul spre partenerul său, care voia să plece. Copilașul a fost luat de o angajată a hotelului, în timp ce martorii au sunat la 112.

De când a născut prematur, tânăra a locuit într-un hotel. Sâmbătă seară, după o ceartă aprigă cu iubitul ei, tânăra a făcut acest gest greu de imaginat.

Tânăra mamă are 21 de ani și este din Italia. A venit în urmă cu două luni la iubitul ei de 32 de ani din Timișoara, cu care rămăsese însărcinată. Din cauza unor complicații, a născut înainte de termen, la Maternitatea Bega.

Gordana Bogosov, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: „Pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenționat, aceasta l-a aruncat pe băiețelul lor de două luni pe podeaua de parchet laminat al hotelului, în urma căruia bebelușul a suferit mai multe traumatisme pentru a căror vindecare necesită 25 de zile de îngrijire medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie."

Bebelușul de două luni este internat acum la Terapie Intensivă. Medicii spun că a suferit mai multe traumatisme, dar starea lui e stabilă.

Mihai Gafencu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara: „Este într-o stare generală bună, care va duce la externarea lui de pe secția de terapie intensivă. Este un cunoscut prematur cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal."

Femeia a fost arestată și ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO