Momentul în care o mamă își trântește bebelușul pe jos, la Timișoara, surprins de camere

24-05-2020 19:30


Secvențe șocante și în același timp revoltătoare, cu o mamă care își aruncă bebelușul pe podea, au fost surprinse de o cameră de supraveghere în holul unui hotel din Timișoara.

 

Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Tânăra se certa cu tatăl copilului și l-a aruncat pe cel mic în direcția bărbatului. Ea a fost arestată și este cercetată pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere în holul hotelului se vede cum tânăra își aruncă bebelușul spre partenerul său, care voia să plece. Copilașul a fost luat de o angajată a hotelului, în timp ce martorii au sunat la 112.

De când a născut prematur, tânăra a locuit într-un hotel. Sâmbătă seară, după o ceartă aprigă cu iubitul ei, tânăra a făcut acest gest greu de imaginat.

Tânăra mamă are 21 de ani și este din Italia. A venit în urmă cu două luni la iubitul ei de 32 de ani din Timișoara, cu care rămăsese însărcinată. Din cauza unor complicații, a născut înainte de termen, la Maternitatea Bega.

Gordana Bogosov, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: „Pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenționat, aceasta l-a aruncat pe băiețelul lor de două luni pe podeaua de parchet laminat al hotelului, în urma căruia bebelușul a suferit mai multe traumatisme pentru a căror vindecare necesită 25 de zile de îngrijire medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie."

Bebelușul de două luni este internat acum la Terapie Intensivă. Medicii spun că a suferit mai multe traumatisme, dar starea lui e stabilă.

Mihai Gafencu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara: „Este într-o stare generală bună, care va duce la externarea lui de pe secția de terapie intensivă. Este un cunoscut prematur cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal."

Femeia a fost arestată și ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57