Românul părăsit pe Facebook de soție. Ce poze i-a trimis: ”A avut o cădere psihică”

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 11 Martie 2018 17:32
Categorie: Social

Sentinţă inedită dată la Judecătoria Iaşi, unde o femeie de 27 de ani a fost obligată să plătească despăgubiri pentru că şi-a părăsit soţul şi s-a lăudat pe Facebook cu noul iubit.

În felul acesta, au aflat şi toţi prietenii lor ce se întâmplă. Bărbatul făcut de ruşine a reuşit să demonstreze în instanţă că a suferit un şoc emoţional, iar magistraţii au decis că nevasta este bună de plată.

Povestea s-a petrecut anul trecut la Iaşi. După ce a aflat adevărul, soţul înşelat şi-a sunat disperat avocata şi i-a spus că i-a plecat nevasta de acasă după 2 ani de mariaj.

Femeia a recunoscut pe Facebook că are o nouă relaţie şi se simte foarte bine, aşa că a fugit fără nici o explicaţie în Spania. În replică, soţul susţine că atunci când a văzut fotografiile compromiţătoare, a avut un şoc şi a fost puternic afectat.

Paula Alina Lupu, avocata bărbatului: "Clientul pur şi simplu a venit acasă într-o zi, se ştia în relaţii bune cu soţia, şi când a ajuns acasă, n-a mai găsit-o. O săptămână nu a mai ştiut nimic de ea, iar ulterior a aflat de pe pagina ei de Facebook că şi-a actualizat starea a pus pe Facebook că este în relaţie cu alt bărbat şi atunci a aflat că este şi în străinătate. A avut o cădere psihică, chiar era sub tratament."

În momentul în care bărbatul şi-a chemat nevasta în instanţă, aceasta a venit cu actualul iubit. A şi recunoscut public că s-a îndrăgostit de altcineva.

Paula Alina Lupu, avocata bărbatului: "Ea a oferit ca motiv faptul că clientul meu a fost agresiv, dar mai mult de atât nu a avut. Nu a avut nici o probă, ci pur şi simplu afirmaţie. Problema este că nu aşa trebuia să se întâmple. El a suferit un prejudiciu, în sensul că nu şi-a dorit desfacerea căsătoriei, şi a fost surprins de modul în care ea a înţeles să acţioneze."

Într-un final, cei doi au divorţat. Mai mult decât atât, familia ei este de partea soţului. În plus, instanţa a acceptat plata unei despăgubiri de 2.000 de lei pentru bărbatul înşelat. Decizia nu este însă definitivă.

Violator prins după 25 de ani de la comiterea faptei. Gestul care l-a dat de gol
Violator prins după 25 de ani de la comiterea faptei. Gestul care l-a dat de gol
VIDEO PROTVPLUS.RO
echipă mobilă violență domestică
Primăriile, obligate să intervină pentru victimele violenței domestice. Decizia Ministerului Muncii
Anchetă la Bistrița, după ce două minore din centre de plasament au rămas însărcinate
Incendiu de vegetație în Ploiești. Flăcările s-au extins la un parc de dezmembrări auto
Prima dezlegare la pește din postul Paștelui. De unde vine această tradiție
O ambulanţă SMURD s-a răsturnat în Capitală. Sunt trei răniţi
Marș împotriva avortului la Iași. Mesajul tatălui unei fetițe cu sindromul Down
Un obiect suspect abandonat langa sediul unei banci din Deva a fost ridicat de pirotehnisti si transportat intr-un poligon special de la periferia municipiului
Ce a găsit un bărbat în timp ce lucra în grădină. Este din al Doilea Război Mondial
Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse
Un microbuz cu călători, implicat într-un accident în staţiunea Mamaia
Un mort şi doi răniţi într-un accident produs în județul Hunedoara
Spor de xerox la o primărie din Gorj. Ce spune edilul despre această recompensă
Un taximetrist din Iași, amenințat cu cuțitul. Ce au cerut agresorii