Românul părăsit pe Facebook de soție. Ce poze i-a trimis: ”A avut o cădere psihică”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Sentinţă inedită dată la Judecătoria Iaşi, unde o femeie de 27 de ani a fost obligată să plătească despăgubiri pentru că şi-a părăsit soţul şi s-a lăudat pe Facebook cu noul iubit.

În felul acesta, au aflat şi toţi prietenii lor ce se întâmplă. Bărbatul făcut de ruşine a reuşit să demonstreze în instanţă că a suferit un şoc emoţional, iar magistraţii au decis că nevasta este bună de plată.

Povestea s-a petrecut anul trecut la Iaşi. După ce a aflat adevărul, soţul înşelat şi-a sunat disperat avocata şi i-a spus că i-a plecat nevasta de acasă după 2 ani de mariaj.

Femeia a recunoscut pe Facebook că are o nouă relaţie şi se simte foarte bine, aşa că a fugit fără nici o explicaţie în Spania. În replică, soţul susţine că atunci când a văzut fotografiile compromiţătoare, a avut un şoc şi a fost puternic afectat.

Paula Alina Lupu, avocata bărbatului: "Clientul pur şi simplu a venit acasă într-o zi, se ştia în relaţii bune cu soţia, şi când a ajuns acasă, n-a mai găsit-o. O săptămână nu a mai ştiut nimic de ea, iar ulterior a aflat de pe pagina ei de Facebook că şi-a actualizat starea a pus pe Facebook că este în relaţie cu alt bărbat şi atunci a aflat că este şi în străinătate. A avut o cădere psihică, chiar era sub tratament."

În momentul în care bărbatul şi-a chemat nevasta în instanţă, aceasta a venit cu actualul iubit. A şi recunoscut public că s-a îndrăgostit de altcineva.

Paula Alina Lupu, avocata bărbatului: "Ea a oferit ca motiv faptul că clientul meu a fost agresiv, dar mai mult de atât nu a avut. Nu a avut nici o probă, ci pur şi simplu afirmaţie. Problema este că nu aşa trebuia să se întâmple. El a suferit un prejudiciu, în sensul că nu şi-a dorit desfacerea căsătoriei, şi a fost surprins de modul în care ea a înţeles să acţioneze."

Într-un final, cei doi au divorţat. Mai mult decât atât, familia ei este de partea soţului. În plus, instanţa a acceptat plata unei despăgubiri de 2.000 de lei pentru bărbatul înşelat. Decizia nu este însă definitivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO