Berceanu l-a demis pe noul director al Aeroportului Otopeni


Ultimul update: Duminica 24 Iunie 2012 16:43
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Cinci zile - doar atat a stat pe scaunul de director seful aeroportului Otopeni. El a fost demis marti de ministrul Transporturilor.

Joia trecuta, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a numit pe Sorinel Ciobanu in functia de director general al aeroportului Otopeni, inlocuindu-l astfel pe Gabriel Tara.

Berceanu a anuntat inca de atunci ca propunerea si responsabilitatea privind numirea lui Ciobanu apartin PSD. Fost director general al aeroportului Baneasa, Ciobanu a fost trimis in judecata anul trecut de procurorii DNA, alaturi de alte cinci persoane, fiind acuzat ca a aprobat un schimb de terenuri intre aeroport si o persoana. Prejudiciul s-ar fi ridicat la peste 4 milioane de euro.

Sorinel Ciobanu a declarat inca de la numire ca dosarul sau nu ar mai fi ajuns in Instanta si ca este nevinovat. Ciobanu s-a declarat dezamagit si uimit de decizia ministrului transporturilor.

Radu Berceanu le-a reprosat colegilor social democrati ca nu si-au anuntat in scris sprijinul politic pentru Sorinel Ciobanu.

Radu Berceanu: Cei din PSD se filmeaza, se inregistreaza, se dau in gat
Berceanu a schimbat directorii aeroporturilor Otopeni si Baneasa!
Pasajul Baneasa, motiv de cearta intre Oprescu si Berceanu
VIDEO PROTVPLUS.RO