Prostituatele se reprofileaza: fac trotuarul online!

Ultima actualizare: 05-05-2012 23:42

Politistii bucuresteni de la crima organizata au pus mana pe o retea de proxeneti care oferea prostituate de lux prin intermediul unor site-uri.


Fetele nu erau vandute oricui, ci numai in Europa de Vest si pe bani grei. Politisti din cinci tari au stat luni bune pe urmele suspectilor, pana au reusit sa-i prinda.

Vreme de doi ani, cei patru membri ai retelei, printre care si o femeie, au racolat tinere din Bucuresti si judetele invecinate. Au creat mai multe site-uri, unde au postat fotografiile fetelor si au racolat astfel clienti. Toti erau straini, insa cei mai multi proveneau din Franta.

Membrii retelei le conduceau pe fete in Franta. Se intorceau apoi in Romania, unde stateau cu ochii pe calculator si cu mana pe telefon.

Obtineau intre 150 si 300 de euro de la fiecare client. Anchetatorii estimeaza ca s-au strans in acest fel sute de mii de euro, avand in vedere ca proxenetii lucrau cu peste 20 de fete. Afacerea a mers bine pana cand ofiteri din Romania, Franta, Ungaria, Cehia si Cipru le-au luat urma proxenetilor.

Tribunalul de Inalta Instanta din Paris a emis pe numele lor mandate europene de arestare, in baza carora politistii bucuresteni au descins in locuintele suspectilor. Ei au fost arestati pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO