Persoanele fizice vor putea cumpara mai multe masini prin programul "Rabla"


Ultimul update: Duminica 10 Iunie 2012 05:06
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Programul Rabla

Partea a doua a programului Rabla, care va incepe de la 1 iunie, va cuprinde autoutilitare usoare si un numar nelimitat de autoturime pentru persoanele fizice, a declarat, sambata, la Constanta, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.

 

Prezent la Mamaia, unde a participat la o adunare a motocilistilor din toata tara, ministrul mediului a sustinut o conferinta de presa chiar pe plaja din statiune, pentru a prezenta urmatoarea etapa a programului "Rabla", care va incepe la 1 iunie si va aduce doua modificari importante.

Astfel, in program vor fi introduse si autoutilitarele usoare, de pana la 3,5 tone, si, respectiv, numarul de masini care pot fi achizitionate de o persoana nu mai este limitat la una singura, ci pot fi achizitionate oricate se doreste, numai sa se inscrie in datele programului.

"Aceste doua modificari se vor intampla dupa ce miercurea viitoare voi introduce in sedinta de Guvern o Ordonanta de Urgenta care sa-mi permita sa le fac si banuiesc ca undeva, dupa data de 10-15 iunie, a doua etapa intra in functiune cu programul cu numar nelimitatsi cu autoutilitare usoare. tinta noastra este sa scoatem anul acesta 60.000 de rable de pe piata, indiferent cu ce marci sunt inlocuite, indiferent ce proprietari le vor avea si le vor utiliza pe cele noi", a declarat Nicolae Nemirschi

Citeste mai multe despre a doua parte a programului Rabla pe www.mediafax.ro.

Sursa: Mediafax

Programul
Programul Rabla a iesit partial din blocaj. Urmeaza Rabla pentru firme?
VIDEO PROTVPLUS.RO