Organizatorii ”Neversea” caută voluntari. Ce condiții trebuie să îndeplinească tinerii


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 20:07
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 18:46
Categorie: Stiri Sociale

Organizatorii celui mai mare festival de la malul mării, ”Neversea", caută voluntari.

Sunt disponibile peste o mie de posturi pentru toate departamentele. Tinerii se pot înscrie până pe 2 mai și, dacă vor fi acceptați, vor învăța noțiuni de comunicare și management.

Voluntarii vor lucra între 26 iunie şi 8 iulie, în ture de 6 ore. Cei sub 18 ani nu au voie să muncească noaptea.

Ce condiții trebuie respectate pentru a fi voluntar la Neversea

 

Pentru a intra în echipa voluntarilor trebuie să aveţi între 16 şi 35 de ani. În funcţie de preferinţe dar şi de aptitudinile dumneavoastră puteţi fi repartizaţi în departamentul de logistică, la punctele de acces în festival sau chiar să faceţi parte din echipa de festival a lui G-Eazy, DJ Snake, Steve Aoki sau Jessie J. Recrutările se fac online iar ultima zi este 2 mai.

Mălina are deja experienţa ca voluntar. În anii trecuţi a prins un post în echipa vedetelor.

Mălina: "A trebuit să am grijă de artişti în primul rând, să am grijă să se acomodeze cu oraşul Constanța, pentru că e un oraş mare şi majoritatea artiștilor au vrut să se plimbe, să vadă locurile."

Până acum s-au înscris peste 800 de tineri. Andreea este unul dintre ei. Are 16 ani.

Andreea: "Este primul meu festival de muzică la care merg, deci o să fie o premieră în viaţa mea. Sper că voi fi selectată şi de abia aştept să particip."

Mihai: "Este o oportunitate pentru tineri de a-şi dezvolta anumite abilităţi, competențe. Mai mult decât atât, pentru CV-ul lor să facă parte dintr-un festival atât de mare precum Neversea ajută destul de mult şi pe viitor în cazul în care vor vrea să aplice de exemplu la un job în străinătate aceasta diplomă de voluntar va valorifica destul de mult. "

Festivalul Neversea are loc între 4 şi 7 iulie, în Constanța. Afrojack, Alesso, DJ Snake, Jessie J, Lost Frequencies şi Sean Paul sunt doar câţiva dintre artiştii care vor face spectacol, la malul mării.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO