Oprescu: Toti managerii de spitale din Bucuresti vor da concurs pe post


Ultimul update: Luni 13 August 2012 05:45
Data publicarii: Luni 23 August 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca pentru directorii de spital din subordinea primariei postul nu mai e sigur de la toamna. Cu totii vor trebui sa-l castige prin examen.

Decizia a fost luata in urma tragediei de la Maternitatea Giulesti. Mai mult, contractele lor au expirat in ultimul an dupa ce au fost trecuti de la Ministerul Sanatatii la Primaria Generala.

Sorin Oprescu a spus ca toata conducerea de la Giulesti, formata din director, director medical, director tehnic si director administrativ, a fost suspendata cu hartie semnata de el. Iar Primaria Capitalei face propria ancheta in cazul incendiului de la maternitate, urmand ca rezultatele sa fie facute publice.

Edilul sef al Capitalei a declarat ca la controalele incepute in spitalele municipalitatii au fost gasite probleme la detectoarele de fum si la sistemele de alarma, aratand ca va analiza posibilitatea angajarii propriilor pompieri pentru cele 21 de unitati sanitare.

De asemenea, Sorin Oprescu a anuntat ca reparatiile la Sectia de Terapie Intensiva au inceput, iar acestea ar putea fi gata intr-o luna.

Oprescu: Imi este foarte greu sa iau o decizie in cazul Giulesti
Primarul Sorin Oprescu a suspendat conducerea Maternitatii Giulesti
Dupa doi ani cu Sorin Oprescu: vorbe multe si fapte putine
VIDEO PROTVPLUS.RO