Medicul care l-a vizitat pe bătrânul bătut din Brașov: ”A plâns de 4 ori într-un ceas”

04-04-2018 15:21


Vasi Rădulescu, medicul care a început să strângă bani pentru bărbatul bătut de doi tineri în Brașov, l-a vizitat în spital pe acesta  

Am decis, cu Catalina Dumitrescu, să nu facem nicio poză.

Sper să acceptați asta. Domnul D. este tare obosit. Nu vreau să-l stresăm cu toate vizitele și să-i facem mai mult rău. A plâns de patru ori într-un ceas”, a spus medicul.

L-am lăsat să facă asta și a durat puțin. E liniștit și tare cuminte în rest. Când se pune să doarmă, vrea să ocupe cât mai puțin din pat. Se chircește ca un bebeluș. Nu va fi singur.

Eu, noi, îi vom fi aproape. Sper ca povestea asta să aibă reverberații adânci în fiecare și să facem lucruri frumoase, multe, împreună”, a mai afirmat Vasi Rădulescu.

În ”săptămâna patimilor”, români cu suflet mare s-au mobilizat și vor să îl ajute pe bărbatul bătut crunt de doi tineri într-un pasaj din Brașov.

Impresionați de drama lui, oamenii au început să strângă bani, haine și alimente. Vor să îi ofere un trai mai bun pentru când va ieși din spital, mai ales că trebuie să aibă grijă și de băiatul lui, grav bolnav.

Marți, chiar de ziua lui de naștere, a primit daruri în salonul de spital.

Bătut cu cruzime, aproape un minut, bărbatul de 66 de ani nici nu a apucat să se apere. Agresorii l-au trântit pe scările pasajului şi l-au lovit de peste 20 de ori cu pumnii şi picioarele, până nu a mai mişcat.

VIDEO PROTVPLUS.RO