Mărțișor. Surprizele de care au avut parte fetele la școală de 1 Martie. Băieții, dezamăgiți

01-03-2019 18:31


Firul alb-roşu de care au stat agăţaţi coşari, fluturaşi sau buburuze a vestit venirea primăverii.

În şcoli au fost cele mai mari emoţii pentru această frumoasă zi de mărţişor. Timizi sau îndrăzneţi, elevii şi-au felicitat colegele şi învăţătoarele şi au reuşit să le smulgă un zâmbet. Iar întrebarea zilei a fost peste tot: ce mărţişor ai primit?

Simple, colorate, cu animale, puf, sclipici sau lemn, mărţişoarele au înveselit şcolile din România. În clase cei mici s-au aşezat cuminţi şi emoţionaţi la rând pentru a le oferi doamnelor învăţătoare, dar şi colegelor cel mai frumos mărţişor.

Florentina Ivan preda de 30 de ani şi în fiecare primăvară este este medaliată cu mărtişoare. Astăzi a primit 37 şi tot atâtea îmbrăţişări.

Florentina Ivan, învăţătoare: ”Stau cu mine mai mult decât cu părinţii.Î mi doresc acum un mai mare respect pentruprofesor din partea tuturor şi din partea celor care ne conduc şi din partea părinţilor, pentru că respectul copiiilor îl avem pentru ca ei ne iubesc.''

Elevă: ”E super frumos sentimentul ăsta de bucurie că toată lumea îţi dă mărţişor.”

Elev: ”Dar corect ar fi şi fetele să ne ofere!”

Spre finalul cursurilor fiecare şi-a numărat şi lăudat darurile.

Elevă: ''Am primit anul asta un mărţişor cu iniţiala numelelui meu. L-am primit de la prietenul meu Nicolas!”

Elevă: ”Acesta l-am primit anul trecut tot de la Alex, acesta e de acum tot de la el, le-am pus să fie, aşa, o comparaţie!”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO