"Lacrimile Maicii Domnului", plantele care produc in mod natural mir


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 03:46
Data publicarii: Luni 15 August 2011 12:43
Categorie: Stiri Sociale

La Manastirea "Franciscana Maria Radna", din judetul Arad, oamenii s-au strans cata frunza si iarba, pentru a cauta "lacrimile Maicii Domnului" sau "florile de ceara". Sunt plante rare, considerate facatoare de minuni.

Conform traditiei, crestinii au ascultat pe un perete al manastirii bataile inimii Fecioarei Maria.

Dupa slujba oficiata in cinci limbi, credinciosii s-au dus in padurea din spatele manastirii sa caute, la radacinile copacilor, "lacrimile Maicii Domnului", plante despre care se spune ca produc in mod natural mir. Traditia spune ca aceasta planta miraculoasa este facatoare de minuni, iar cei care o tin acasa si beau apa in care este pastrata se vindeca de boli.

Cu multa evlavie, oamenii au inconjurat manastirea cu icoana Sfintei Fecioare Maria in maini si s-au rugat ca aceasta sa le vindece ranile sufletesti si trupesti.

Manastirea franciscana Maria Radna s-a dovedit neincapatoare. In genunchi, oamenii au scormonit cu mainile goale la radacinile copacilor, in cautarea bobitelor miraculoase.

Norocosii care au gasit lacrimile Maicii Domnului le vor pastra cu sfintenie tot anul.

In acest an, mai mult de 6.000 de credinciosi au tinut sa vina la Manastirea Franciscana de la Radna. Se vor intoarce si pe 5 septembrie, pentru a sarbatori Nasterea Maicii Domnului.

VIDEO PROTVPLUS.RO