După ninsori, locuitorii unor cartiere din București s-au trezit cu munți de mizerie

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

După ce s-au luptat cu viscolul și ninsorile, locuitorii cartierelor mărginașe din Capitală s-au trezit cu munți de mizerie și bălți. Ei sunt nevoiți să traverseze zilnic zeci de bălți interminabile.

Iar situația nu e întâlnită doar în zona de nord a Bucureștiului, unde locuințele au prețuri piperate, ci și în alte sectoare ale capitalei, unde acum se circulă mai greu decât pe timp de iarnă, cu zăpada până la genunchi.

O astfel de stradă din sectorul 1 al Capitalei este considerată o zona scumpă. Strada este însă plină de gropi care, acum, după topirea zăpezilor, s-au transformat în capcane pentru șoferi.

În zonă locuiesc peste 100 de familii, pentru care drumul între serviciu și acasă se transformă într-un coșmar.

Oamenii au depus numeroase sesizări, dar nu s-a schimbat nimic. Ajunși la capătul răbdării, au protestat.

Astăzi, un muncitor muta mizeria dintr-o parte. A auzit că în câteva zile primăria va duce piatră pentru gropi.

Pe o altă stradă din București, într-un alt cartier, aceeași situație. Nici în sectorul 3 nu s-a grăbit nimeni să curețe mormanele de zăpadă. După topirea zăpezii, străzile au fost acoperite de apă murdară, prin care părinții își poartă copiii în brațe.

Mai în glumă sau mai în serios, singura rezolvare rapidă și eficientă ar fi cizmele de cauciuc. O spun chiar și cei care locuiesc pe acea stradă plină de mocirlă și bălți, pentru care este o adevărată piatră de încercare să ajungă la destinație în fiecare zi.

Au renunțat să se mai roage de primărie și administratorii de drum să li se rezolve problema, așa că speră să vină vara cât mai repede și să li se usuce totul în jur.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO