Cum arată rochia de mireasă de 27 de lei vândută la Târgul de nunți din Capitală


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 10 Noiembrie 2018 18:32
Categorie: Stiri Sociale

Viitoarele mirese pot pune pe deget o verighetă de 3-400 de lei, care să le poarte noroc, la fel ca una bătută cu 500 de diamante. Și să dea pe rochie doar câteva zeci de lei.

La târgul de nunți deschis în Capitală, mirii triază cu mare grijă ofertele. Față de anii trecuți, sunt dornici să investească mai degrabă în amintiri decât în haine și accesorii de nuntă.

Înainte de a da cu subsemnatul la starea civilă, două cupluri de gălăteni s-au prezentat în Capitală, pentru târguieli. Viitorii socri sunt pelerini cuminţi, la standurile cu ţinute de gală. Indură cu greu aşteptarea din fața cabinei de probă şi, din când în când, se închină la preţuri:

Aş da şi 2000 de euro pe rochie. Numai să îi placă miresei.”

Târgul de nunţi e un loc al extremelor: s-au vândut rochii de mireasă şi cu 27 de lei. Dar şi costume spectaculoase de o sută de ori mai scumpe.

Rin Drăgoiu, designer: ”Avem un pachet de ceremonie la 2.500 de lei, care cuprinde absolut tot: costum, cămaşa, papion, batistă şi o pereche de butoni.”

Şi la inele sunt ceva reduceri: seturi de verighete cu 800 de lei, fără nici un model. Alţii comandă modele cu gravură 3D sau bătute cu nestemate.

Ionuț Năstase, expozant: ”Am avut un client care a vrut inel cu 500 de pietre, chiar diamante... 157 de milioane de lei.”

S-a potrivit unei nunţi în castel, unde meniul este 300 de euro.

Poţi aduce eleganța unui asemenea eveniment până şi în pădure... Invitaţii calcă pe secţiuni de buştean până iau loc la masa cioplită în lemn şi fixată pe ramuri uscate. Meniul, care pleacă de la 80 de euro, se serveşte la lumina felinarelor. Iar cu un pachet opţional de 3.500 de lei mirii pot fi luaţi de la nuntă cu elicopterul. Mireasa trebuie să lase buchetul -  îl va primi mai apoi criogenat.

Serviciile foto şi video costa între 200 şi 2000 de euro. Dar există şi o variantă de 1500 de lei, pentru a imortaliza peste o sută de invitaţi.

Sebastian Iacob, pictor: ”Este vorba despre un tablou pictat în timp real.”

Atenţie, artistul nu are timp să picteze chipuri decât pentru personajele principale şi pentru el însuşi. Restul invitaţilor se recunosc după poziţia în sală şi după îmbrăcăminte.

Târgul de nunţi este deschis şi mâine la Palatul Parlamentului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

De ce și-a arătat Prințesa Eugenie cicatricea la nuntă. Rochia, aleasă special
Fotografiile făcute de o mireasă în ziua în care trebuia să se căsătorească, însă mirele a murit în accident
VIDEO PROTVPLUS.RO