UPDATE: Traficul pe DN1 ar putea reveni la normal abia la miezul noptii!


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 01:51
Data publicarii: Vineri 02 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Atat pe DN 1 cat si pe drumul spre Poiana Brasov, traficul este blocat. Agentii de circulatie se asteapta ca pe portiunea dintre Brasov si statiunile de pe Valea Prahovei sa se circule normal dupa miezul noptii.


Chiar daca au deviat circulatia pe varianta ocolitoare, prin DN 1 A Cheia - Ploiesti, sunt mii de masini acum pe DN 1 in zona statiunilor, in sensul de mers spre Bucuresti. Cat despre drumul spre Poiana Brasov, politistii lasa masinile sa urce doar daca mai coboara altele din statiune.

Este de la sine inteles ca blocajele s-au produs in fiecare statiune, iar soferii au stat cu mainile inclestate pe volan. Pe unii i-au lasat nervii si au incercat sa ajunga la destinatie cu orice pret, adica in viteza pe contrasens.

Cativa tineri s-au filmat in timp ce faceau asta si mandri de ei, au postat imaginile pe internet. Ne-au demonstrat numai cat de lipsiti de bun simt sunt.

In masina care a luat-o pe contrasens era veselie mare. Muzica rasuna, iar pasagerii se distreaza fara sa-si dea seama de pericol. Trei masini care merg regulamentar trec razant si evita in ultima clipa masina soferului inconstient. Urmeaza insa un moment tensionat: din fata vine cu viteza un autocar.

Soferul care se considera descurcaret trece ca vantul pe langa alte cinci masini care, desi merg pe banda lor, il feresc. Isi continua insa cursa nebuneasca si atunci cand in cale ii iese o masina parcata.

Incurajat, probabil, de faptul ca nu este singurul lipsit de bun simt, soferul prinde viteza, pe urmele unei masini de teren

Tanarul de la volan nu renunta si pace. Ca sa nu intre in coloana, merge chiar pe pamant, pe langa banda.

Daca la munte s-a ajuns extrem de greu, dupa-amiaza a inceput sa se sugrume si traficul dinspre Valea Prahovei spre Bucuresti. Era clar ca urmeaza un alt blocaj. De aceea politistii au deviat masinile de la iesirea din Brasov, pe DN 1 A Cheia - Ploiesti.

Dimineata, politistii au oprit circulatia pe drumul dintre Brasov si Poiana Brasov. Agentii spun ca in statiune sunt 5000 de masini, iar locuri de parcare numai 2.500. Soferii n-au inteles asta si au incercat sa forteze trecerea.

Nici oboseala nu-i tine in cabane! DN1 geme de masini si in 1 ianuarie
Circulatia ingreunata din cauza zapezii pe mai multe drumuri nationale
Haos pe drumurile spre munte! Soferii se iau la bataie in trafic!
VIDEO PROTVPLUS.RO