Cautati garsoniera de inchiriat? De ce nu-ncercati... la hotel? E la moda


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 19:17
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Aceasta este oferta care va concura puternic piata imobiliara in 2010, spun specialistii. Si asta dupa ce camerele, candva ocupate de turisti, au ramas goale, iar managerii au pregatit cateva pentru cei care ar vrea sa stea cu lunile.

 

Pretul il ajunge pe cel platit pentru o locuinta de lux, insa este de cateva ori mai mic decat tariful obisnuit, achitat pentru o noapte.

Platesti chiria, nu mai ai grija intretinerii, locul de parcare este asigurat, iar curatenia cade in grija personalului din hotel. In plus, pretul poate fi impartit la doi.

In Bucuresti, managerii unui hotel de 4 stele spun ca deja au chiriasi care vor sa stea un an la ei. O zi de chirie ii costa 19 euro, in conditiile in care cine intreaba de o noapte de cazare afla ca ar avea de dat 89 de euro.

La Oradea preturile sunt mai mari, dar chiriasii isi pot gati singuri.

In comparatie, o garsoniera de lux in zona Aviatiei poate fi inchiriata cu 550 de euro. La acesti bani se adauga insa intretinerea, internetul, utilitatile si efortul depus pentru curatenia in casa. Tocmai pe diferenta privind serviciile mizeaza si hotelierii.

 

Criza financiara vinde conacele si castelele din Romania ca painea calda!
2010 pe piata imobiliara:lux mai ieftin, posibil apartamente noi mai scumpe
Piata imobiliara in 2010: proiecte putine si doar cu finantare proprie
VIDEO PROTVPLUS.RO