Cate-un pic, pic, pic! Emil Boc a inaugurat inca 10 kilometri din A3


Ultimul update: Luni 14 Mai 2012 01:45
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice

UPDATE: 50 de kilometri de drum sa fi facut in fiecare an de la Revolutie si eram in rand cu Europa civilizata. Din pacate, ne-am invatat sa ne multumim cu putin.

Drept urmare, cea mai scumpa autostrada de pe continent s-a lungit, sambata, cu doar 10 kilometri, adica tronsonul Turda - Campia Turzii. Inaugurat festiv.

Dupa sase ani de la deschiderea santierului, apareau abia anul trecut primii 42 de kilometri pe Autostrada Transilvania. Constructorii s-au incumetat sa le adauge dupa un an inca zece.

Emil Boc a inaugurat tronsonul la volanul unui SUV romanesc cu ministrul transporturilor Anca Boagiu drept pasager. Plimbarea s-a incheiat dupa cateva minute la Gilau. Aici s-au terminat banii si implicit lucrarile.

Americanii de la Bechtel muncesc incet pentru ca sunt scumpi, iar statul plateste greu. Au de recuperat 90 de milioane de euro de la Guvern.

"Sumele alocate pentru autostrada Bechtel vor fi in functie de buget, pentru ca proritatea zero sunt lucrarile de infrastructura din cei 5,6 miliarde euro, bani pe care ii primim de la Uniunea Europeana", a declarat Anca Boagiu, ministrul transportului.

Pentru ca nu avem autostrada spre nord, Emil Boc a luat elicopterul ca sa inaugureze apoi drumul national 17, care leaga Bistrita de Suceava.

Liber la constructie pe axa nord-sud a Capitalei:au fost daramate cladiri
Gandul: Cea mai mare operatiune urbana din ultimii 20 de ani
Boagiu: Pana la sfarsitul lui 2011 vom ajunge la mare pe autostrada
VIDEO PROTVPLUS.RO