Vasluianul care a făcut accident după ce și-a omorât familia i-a ucis cu securea pentru că nu mai suporta să-i vadă beți

Ultima actualizare: 07-12-2021 09:58
crima

Bătrânul din Vaslui care a făcut accident după ce și-a omorât familia a spus anchetatorilor că și-a ucis soția și fiul pentru că nu mai suporta să-i vadă mereu beți. Bărbatul mergea să se sinucidă când a avut accidentul în urma căruia a fost prins.

 

Cazul bărbatului de 79 de ani din Albești care și-a ucis soția și fiul cu sânge rece apoi a făcut accident capătă valențele unei drame de familie cutremurătoare.

Potrivit Vremea Nouă, bătrânul și-a omorât soția și fiul cu securea pentru că nu mai suporta pur și simplu să-i vadă mereu beți, după ce i-a găsit duminică dormind în aceeași cameră, amândoi în stare avansată de ebrietate.

Bătrânul s-a certat cu cei doi cu o seară înainte, reproșându-le din nou faptul că beau prea mult, dar duminică dimineața soția și fiul lor au luat-o de la capăt, bând cot la cot, ca de obicei.

Când s-a întors acasă și i-a găsit, ca de obicei, beți, bărbatul ar fi cedat nervos, a luat secure și i-a lovit în cap în timp ce dormeau.

 

A plecat cu mașina să se sinucidă

 

După comiterea faptei, a mai stat alături de cadavre jumătate de oră, apoi s-a urcat în mașină și a plecat cu gândul să se sinucidă printr-un accident rutier.

Pe raza localității Costești s-a răsturnat cu mașina pe câmp, dar a suferit doar răni ușoare, care nu i-au pus viața în pericol. Bărbatul a mărturisit totul în fața anchetatorilor și a fost arestat pentru 30 de zile.

Pedeapsa minima pentru faptele sale ar fi de 15 ani, dar ținând cont de vârsta sa înaintată și circumstanțele cazului este foarte posibil ca judecătorii să fie mai indulgenți.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO