Un milionar argentinian si sotia sa, fosta jucatoare de tenis, au fost expusi online. Ce placere macabra aveau cei doi FOTO

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
leu

Un milionar argentinian si sotia sa, un manechin, au starnit controversa in mediul online, dupa ce mai multe fotografii in care cei doi pozeaza langa animale salbatice moarte, pe care le-au vanat, au fost publicate.

Omul de afaceri Matias Garfunkel, in varsta de 42 de ani, si iubita sa, Victoria Vanucci, o fost jucatoare de tenis in varsta de 33 ani, se afla in mijlocul unui scandal mediatic, dupa ce imaginile in care pozau alaturi de trofee de vanatoare au fost facute publice, potrivit Daily Mail

Pozele au fost publicate recent pe Twitter de un utilizator anonim. Se pare ca ele au fost facute in 2011, intr-o vacanta in Africa.

Intr-un set de fotografii, cuplul este fotografiat alaturi de un leu mort, Matias tinand in mana o arma de foc cu luneta. Cei doi au refuzat sa comenteze pozele, dar Garfunkel a facut doi plangeri autoritatilor.

El a acuzat-o pe o ruda de-ale lui, cerandu-le politistilor sa inceapa o ancheta, fiindca ar fi fost victima unui atac cibernetic.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO