Un înotător celebru este acuzat că ar fi violat o tânără, sub ochii iubitului ei

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Otto Putland
Facebook.com

Otto Putland, un înotător în vârstă de 24 de ani care a reprezentat Țara Galilor la Jocurile Commonwealth din 2014 a fost acuzat că a violat o femeie, după ce aceasta întreținuse relații sexuale de comun acord cu un alt coechipier.

Incidentul s-ar fi petrecut în iulie 2015, însă victim a depus o plângere la poliție abia în noiembrie 2016.

Tânăra a declarat instanței că bărbatul a intrat peste ea în camera, unde se afla alături de un alt sportiv, Ieuan Lloyd pe care îl cunoscuse în urmă cu un an într-un club. După ce au petrecut împreună, cei doi au decis să se retragă într-o cameră de hotel, unde au întreținut relații sexuale de comun acord.

Femeia a mai adăugat că imediat după ce relația s-a consumat, partenerul său a ieșit din camera, iar Otto Putland și-a făcut apariția și a agresat-o.

“Când a început să se dezbrace i-am trimis un mesaj unei prietene cerându-i ajutorul. Fără niciun avertisment, Putland s-a năpustit asupra mea. M-am folosit de brațe pentru a-l ține la distanță. Ieuan Lloyd a intrat peste noi însă nu a schițat niciun gest prin care să mă ajute, în ciuda insistențelor și lacrimilor mele.”

În cele din urmă, victima a reușit să se refugieze în baie de unde a reușit să sune o prietenă după ajutor. În cele din urmă, femeia a reușit să scape, însă abia după un an a raportat incidentul la poliție.

Sportivul a recunoscut în fața magistraților că a întreținut relații sexuale cu tânăra, însă a negat vehement că ar fi forțat-o în vreun fel.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO