Horoscop 8 mai 2024, cu Neti Sandu. Cine ia contact cu o persoană cu care ar putea începe o relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTV. Lună Nouă, cu reușite. O să ne socotim banii să vedem cum stăm cu capitolul finanțe, ca să știm dacă ne permitem niște lucruri, sau nu acum, c-au fost deja, multe cheltuieli.

Vibrația zilei este 8 si e bine să fim cumpătați cu banii!

Horoscop 8 mai 2024 - Taur

Noutăţi care-or să vă ia prin surprindere şi viaţa voastră se poate schimba-ntr-o clipă şi mai bine, astfel încât să vă bucurați de toată agoniseala voastră.

Vă puneţi o dorinţă şi o udaţi la rădăcina ca să rodească, să vi se împlinească un vis - căci încă este anul vostru până pe 25 mai.

Horoscop 8 mai 2024 - Gemeni

O să vă uniţi forţele cu ale unor prieteni, cunoștințe și poate formaţi un grup ca să vă petreceţi timpul liber în excursii, să vă destindeţi, să fie un câştig sufletesc.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

O să treceţi în revista nişte contracte, fie ele şi de colaborare și o să păstraţi ce e cel mai avantajos și ce nu trebuie lăsat deoparte.

Horoscop 8 mai 2024 - Rac

Se va găsi o formă de recompensă pentru ce-aţi muncit şi o să vă placă faptul că au contat eforturile, sacrificiile poate, și o să fiţi dispuşi să mergeţi mai departe în aceeaşi formulă.

O să legalizaţi o situație, că vi s-au deschis niște oportunităţi să vă luaţi de lucru în particular şi strângeţi bani de concediu.

Horoscop 8 mai 2024 - Leu

Apare şansa unui nou început în sfera afacerilor și e bine să vă debarasaţi de restante ca să fie totul nou-nouţ și să lucraţi cu spor, să aveţi entuziasm.

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment monden care poate avea loc şi la sfârşitul săptămânii, nu neapărat azi.

Horoscop 8 mai 2024 - Fecioară

O să vă străduiţi să nu le ieşiţi din cuvânt şefilor, şi să vă conformaţi cerințelor că au nevoie de voi, dar devin din ce în ce mai exigenţi.

Vine cineva care v-a lipsit şi o să încercaţi o acomodare, cu speranţa că o să puteţi continua relația.

Horoscop 8 mai 2024 - Balanță

E cineva interesat de voi, simte un potenţial de relație și o să vă evaluaţi și voi sentimentele ca să știți dacă e pentru voi sau nu.

Se pare că e nevoie de voi să puneţi umărul la o acțiune de grup și o să vă ţineţi de treabă chiar dacă va trebui să munciţi după serviciu.

Horoscop 8 mai 2024 - Scorpion

Se poate să aibă loc o întâlnire de afaceri și poate aţi avut timp să vă decideţi în privinţa contractului pe marginea căruia aţi discutat luna trecută.

Vin bani din surse colaterale, poate şi de la serviciu, dar al partenerului de cuplu, plus din colaborări.

Horoscop 8 mai 2024 - Săgetător

E posibil să întâlniţi pe cineva care se pliază pe felul vostru de a fi și poate o să aveţi răbdare să vedeţi ce iese, poate şi partenerul o să aibă.

Poate v-adunaţi forţele să puneţi la cale un proiect la care visaţi de multă vreme și cu perseverenţă și inspiraţie o să reuşiţi.

Horoscop 8 mai 2024 - Capricorn

V-au rămas nişte vizite de făcut şi o să vă prindă bine să treceţi şi pe la cei de la care n-aţi ajuns zilele trecute, ca să vă încărcaţi bateriile.

O să daţi zor să rezolvaţi nişte probleme de serviciu ca să vi se plătească la timp salariu, să vă luaţi şi un bonus, o primă.

Horoscop 8 mai 2024 - Vărsător

Poate mai aveţi de făcut nişte drumuri, dar dacă aveţi chestiuni de serviciu de rezolvat o să le puteţi lucra şi din mers, sau de-acasă. Soluţii vor fi.

Poate vă gândiţi să lucraţi şi altceva şi studiaţi piaţa de joburi să vedeţi ce-ar fi potrivit pentru voi.

Horoscop 8 mai 2024 - Pești

Se poate să luaţi un împrumut şi să vă cumpăraţi altă maşină, sau poate vreţi să vă mutaţi într-o locuinţă mai încăpătoare și faceţi ceva în sensul ăsta.

O să vă faceţi cunoscute părerile, o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să aveţi alt spor în formula de grup.

Horoscop 8 mai 2024 - Berbec

O să puteţi lua un examen, ori poate o semnătură să treceţi într-o altă grupă valorica, să căpătaţi un plus de vizibilitate.

Poate aţi dat de o sursă financiară care să vă susţină cheltuielile din perioada asta şi poate fi o garanţie şi pentru viitor.

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
Citește și...
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni

Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu despre ce urmează pentru zodii în perioada 20 mai-20 iunie, timp în care Soarele traversează zodia Gemeni. Cum influențează zodiile acumularea de planete din gemeni, dar și Luna Nouă din Săgetător. 

Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 19 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma.

Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Recomandări
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro

La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  

Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje
Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje

”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    

De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului
De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului

Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.