Un bărbat a fost înjunghiat și abandonat între blocuri, în Brașov. Ce spune soția victimei

Ultimul update: Vineri 13 Iulie 2018 13:59
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018 07:36
Categorie: Şocant

Este stare de alertă în Braşov. Poliţiştii îl caută pe un individ care a înjunghiat joi seară, în plină stradă, un bătrân neajutorat în vârstă de 82 de ani.

Martor la îngrozitoarea scenă a fost un adolescent care le-a povestit totul anchetatorilor. El a auzit cum agresorul i-a cerut bani victimei, apoi s-a enervat că bătrânul nu îi poate oferi decât telefonul şi l-a înjunghiat. Speriat, martorul a fugit, iar victima a fost găsită de un trecător, într-o baltă de sânge. A fost chemată ambulanța, care l-a preluat pe rănit în agonie.

Atacul a avut loc în apropierea unui bulevard intens circulat din oraş, la colţul unei clădiri. Cei care locuiesc în zona spun că un adolescent a văzut totul şi le-a povestit apoi cele întâmplate, oamenilor adunaţi apoi în jurul victimei.

”Era vorba de o persoană de etnie romă în jur de 18-20 ani. I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precidat că nu are şi în momentul ăla a fost înjunghiat.”

Victima de 82 de ani a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Cei care locuiesc în zona bănuiesc că atacatorul şi-a premeditat fapta şi a ales un loc mai ferit de văzul oamenilor.

Victima a fost internată la terapie intensivă şi este conectată la aparate. Medicii spun că nu i-au fost afectate organele vitale, însă a pierdut mult sânge. Soţia povesteşte că zilnic bărbatul ei trecea prin acel loc şi că nu i s-a părut niciodată un loc periculos.

”Nici nu avea card la el, nimic n-a avut. A ieşit la plimbare, în ficare seara se duce şi dimineaţa şi seara. Era un om ordionat în privința asta. N-a avut duşmani”, a spus soția bărbatului.

Poliţiştii cauta în continuare indicii care i-ar putea duce la agresor.

Anchetatorii încearcă să facă şi un portret-robot al suspectului pe baza declaraţiilor date la poliţie de adolescentul care a văzut scena sângeroasă.

Întreaga noapte echipe formate din criminalişti, agenţi de la poliţia locală şi poliţişti de la Rutieră au încercat să îl găsească pe atacator. Anchetatorii au ridicat amprente de pe două maşini aflate în zona în care a avut loc incidentul. Au reuşit să vizioneze şi imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Surse din cadrul anchetei spun că bătrânul ar fi fost urmărit de atacator, iar acesta din urmă l-ar mai fi abordat înainte de incident, pe o stradă lăturalnică. I-ar fi cerut bani, iar omul i-a zis că nu are nimic la el. Când l-a prins la colţul clădirii a încercat să-i fure telefonul şi l-a înjunghiat.
Poliţiştii audiază încă martori şi fac apel către toţi cei care au văzut ceva legat de incident, ori îl cunosc pe suspect să sune la 112.

 

Motivul pentru care o muncitoare din Hunedoara și-a înjunghiat superiorul
Motivul pentru care o muncitoare din Hunedoara și-a înjunghiat superiorul
VIDEO PROTVPLUS.RO
ambulanta
Două persoane au murit, iar alte 3 au fost rănite în urma unui accident grav în Dolj
Pedeapsa primită de bărbatul din Neamț care și-a ucis în bătaie iubita, apoi a ascuns cadavrul
Polițist cercetat penal, după ce a agresat sexual o minoră și a filmat totul
Copil de 3 ani, abuzat sexual de un sirian într-o tabără de refugiați. Cum l-a găsit mama
Trend periculos. Motivul pentru care adolescenții beau apa în care fierb absorbante
Tânără din Arad, fiica unui cunoscut om de afaceri, găsită spânzurată în casă
accident suceava
Mamă și fiică, spulberate pe trecere de un șofer de 26 de ani. Impactul a fost filmat
A supraviețuit exterminării naziste, însă a avut parte de un sfârșit tragic. ”L-a omorât”
O fată de 13 ani a fost bătută de alte două adolescente. A fost deschis un dosar penal
Bătrân, prins în timp ce încerca să comercializeze droguri confecționate din sânge uman
Cine este “Sultanul monedelor” executat prin spânzurare, în Iran
Adolescent bătut cu sălbăticie de un grup de tineri la o petrecere de majorat. ”Mi-am pierdut cunoştinţa”