Un bărbat a fost înjunghiat și abandonat între blocuri, în Brașov. Ce spune soția victimei

Ultimul update: Vineri 13 Iulie 2018 13:59
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018 07:36
Categorie: Şocant

Este stare de alertă în Braşov. Poliţiştii îl caută pe un individ care a înjunghiat joi seară, în plină stradă, un bătrân neajutorat în vârstă de 82 de ani.

Martor la îngrozitoarea scenă a fost un adolescent care le-a povestit totul anchetatorilor. El a auzit cum agresorul i-a cerut bani victimei, apoi s-a enervat că bătrânul nu îi poate oferi decât telefonul şi l-a înjunghiat. Speriat, martorul a fugit, iar victima a fost găsită de un trecător, într-o baltă de sânge. A fost chemată ambulanța, care l-a preluat pe rănit în agonie.

Atacul a avut loc în apropierea unui bulevard intens circulat din oraş, la colţul unei clădiri. Cei care locuiesc în zona spun că un adolescent a văzut totul şi le-a povestit apoi cele întâmplate, oamenilor adunaţi apoi în jurul victimei.

”Era vorba de o persoană de etnie romă în jur de 18-20 ani. I-ar fi cerut telefonul, bărbatul a vrut să dea telefon, i-a luat telefonul şi l-a întrebat dacă are bani, bătrânul a precidat că nu are şi în momentul ăla a fost înjunghiat.”

Victima de 82 de ani a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Cei care locuiesc în zona bănuiesc că atacatorul şi-a premeditat fapta şi a ales un loc mai ferit de văzul oamenilor.

Om al străzii fără mâini, acuzat că ar fi înjunghiat un turist pe stradă. Reacția bărbatului

Victima a fost internată la terapie intensivă şi este conectată la aparate. Medicii spun că nu i-au fost afectate organele vitale, însă a pierdut mult sânge. Soţia povesteşte că zilnic bărbatul ei trecea prin acel loc şi că nu i s-a părut niciodată un loc periculos.

”Nici nu avea card la el, nimic n-a avut. A ieşit la plimbare, în ficare seara se duce şi dimineaţa şi seara. Era un om ordionat în privința asta. N-a avut duşmani”, a spus soția bărbatului.

Poliţiştii cauta în continuare indicii care i-ar putea duce la agresor.

Anchetatorii încearcă să facă şi un portret-robot al suspectului pe baza declaraţiilor date la poliţie de adolescentul care a văzut scena sângeroasă.

Întreaga noapte echipe formate din criminalişti, agenţi de la poliţia locală şi poliţişti de la Rutieră au încercat să îl găsească pe atacator. Anchetatorii au ridicat amprente de pe două maşini aflate în zona în care a avut loc incidentul. Au reuşit să vizioneze şi imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Surse din cadrul anchetei spun că bătrânul ar fi fost urmărit de atacator, iar acesta din urmă l-ar mai fi abordat înainte de incident, pe o stradă lăturalnică. I-ar fi cerut bani, iar omul i-a zis că nu are nimic la el. Când l-a prins la colţul clădirii a încercat să-i fure telefonul şi l-a înjunghiat.
Poliţiştii audiază încă martori şi fac apel către toţi cei care au văzut ceva legat de incident, ori îl cunosc pe suspect să sune la 112.

 

Motivul pentru care o muncitoare din Hunedoara și-a înjunghiat superiorul

Motivul pentru care o muncitoare din Hunedoara și-a înjunghiat superiorul

VIDEO PROTVPLUS.RO

ambulanta

Motivul pentru care un tânăr a sărit din mers din mașină

Două cadavre, găsite pe un bulevard din Capitală. Cine sunt bărbaţii decedaţi

Adolescent ucis în parcare de un șofer de 84 de ani

O femeie din Suceava a născut pe câmp, în noroi. Ce s-a întâmplat cu bebeluşul

Cadavrul unui român, găsit într-o fermă din Italia. "Avea peste 30 de înţepături"

A murit după ce a ieşit cu un Porsche de pe şosea. Ce au găsit poliţiştii în maşină

Accident la Cluj

Două mașini s-au izbit frontal, la Cluj. Două persoane, în stare gravă

Bărbat de 32 de ani din Argeș, găsit înecat chiar de mama sa

Bărbat din Dâmboviţa, găsit împuşcat de tatăl său. Tragediile prin care trecuse

Fetiță în stare gravă, din cauza unui șofer băut. Mașina a rupt parapetul și a zburat 20 de metri

Accident grav produs pe litoral, cu șapte victime

Accident rutier la Pitești. Femeie acroșată de un motociclist