Trupul unui cioban a fost gasit in raul de la marginea satului. Barbatul i-a povestit tatalul sau ca se certase cu alti oieri

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Moarte invaluita in mister in judetul Dambovita. Un cioban de 38 de ani a fost gasit fara suflare in raul de la marginea satului. Rudele baciului sunt convinse ca cineva i-a pus gand rau tanarului, care a fost gasit cu o rana adanca la cap.

In urma cu ceva vreme, ii povestise tatalui sau ca s-a certat cu alti ciobani si ca se teme ca acestia s-ar putea razbuna pe el.

Barbatul locuia cu parintii sai in localitatea Puceni din judetul Dambovita. Mai tot timpul era plecat cu oile pe dealuri, dar de data aceasta nu s-a mai intors.

Mihai Parghel, tatal victimei: "I-o fi facut vant cineva, o fi alunecat, nu stiu ce s-a intamplat. L-a gasit un pescar dezbracat, pe o insula, pe pamant."

Reporter: "Care a fost cauza mortii?"

Mihai Parghel: "Lovire la cap si inec prin axfisiere."

Parintii tanarului sunt acum inmarmuriti si cauta raspunsuri pentru moartea timpurie a fiului lor cel mic.

Mihai Parghel, tatal victimei: "Mai avea si dusmani, ciobani d-astia la care a lucrat. L-am intrebat mereu, ca mereu era suparat si nu a vrut sa imi spuna."

Vecinii se gandesc ca e posibil ca ciobanul sa fi murit accidental, dupa ce a alunecat pe marginea raului si a cazut in apa.

Vecin: "A plecat sa duca sa scalde niste oi. Ce s-a intamplat acolo, nu stiu. Sa mergi pe garla atata timp, va dati seama, s-a lovit de pietre."

Anchetatorii incearca acum sa afle ce s-a intamplat in ultimele ore de viata ale barbatului. Politistii spun ca ciobanul a avut parte de o moarte violenta. Rudele nu vor avea liniste pana cand nu vor afla cu exactitate din ce cauza a murit - daca a fost vorba de un accident sau cineva i-a facut rau.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO