Un tânăr de 18 ani și o fată de 14 au murit într-un cumplit accident. Șoferul de abia își luase permisul

Ultima actualizare: 27-11-2021 19:49

Un tânăr de 18 ani și o fată de 14 au murit într-un cumplit accident rutier, în județul Dâmbovița. Băiatul, care abia își luase permisul, era la volan.

Într-o curbă, mașina ar fi ajuns pe contrasens, conform primelor date, unde a fost izbită de un TIR.

În autoturism se aflau alți doi adolescenți, o față și un băiat, ambii de 13 ani, care au fost duși de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în centrul localității Dumbrava din județul Dâmbovița. Cei patru tineri veneau din comuna Morteni, aflată la 30 de kilometri de locul unde s-a produs nenorocirea. Impactul puternic a proiectat automobilul în gardul unei gospodării.

Cei aflați în trafic au sunat la 112 și au anunțat accidentul. Echipajele de la ambulanță i-au scos cei patru tineri din autoturism.

Dr. Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Pasagera din spate era în stop cardiorespirator, a fost resuscitată mai bine de 45 de minute, dar fără rezultat”.

Salvatorii sosiți la fața locului au preluat alte două victime, pe care le-au transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște, unde le acordă îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs această dublă nenorocire.

Audiat de agenții de la rutieră, șoferul TIR-ului susține că vina pentru producerea accidentului ar fi a tânărului de 18 ani. Anchetatorii vor cere însă o expertiză, pentru a afla cu ce viteză rulau atât mașina, cât și TIR-ul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO