O femeie de 59 de ani a reclamat ca a fost violata de un barbat cu 15 ani mai tanar. Ce povesteste, insa, suspectul

31-07-2017 17:13


O femeie de 59 de ani, din Prahova, s-a plans politistilor ca a fost sechestrata si violata de un barbat mai tanar decat ea cu 15 ani.

Totul s-a petrecut, spune victima, in casa unde barbatul era angajat sa faca reparatii, iar ea mersese acolo, chipurile, sa-i ofere un ceai.

Acuzatul confirma povestea, mai putin partea violenta; omul povesteste ca noaptea petrecuta cu alaturi de femeia cu pricina a fost cat se poate de frumoasa...

Intamplarea s-a petrecut in localitatea Provita de Jos, unde barbatul, de loc din Maneciu, a mers sa repare o casa. Acolo a cunoscut o femeie din vecini, care obisnuia sa ii mai aduca de mancare.

Femeia povestete ca duminica seara a mers sa ii duca muncitorului un ceai, iar acesta sechestrat-o si toata noapte a chinuit-o. Ajunsa acasa dimineata, a chemat ambulanta, pentru ca fusese lovita si avea nevoie de ingrijiri.

Victima a facut plangere la politie, astfel ca barbatul acuzat de viol a fost luat la intrebari. Omul sustine ca, de buna voie, femeia a petrecut noaptea cu el si ca amorul, oarecum violent, a fost de bunavoie.

Politistii trebuie sa faca lumina in acest caz. 

Tags: viol, ancheta, prahova,

VIDEO PROTVPLUS.RO