O fata de 13 ani a paralizat dupa ce a baut energizant. Riscul la care se expune daca va mai bea in continuare. FOTO

Ultima actualizare: 19-03-2017 00:36
caitlin frazer

O eleva din Scotia, care sufera de sindromul MELAS, s-a prabusit in timpul orelor si a paralizat temporar din cauza consumului de energizant.

Catlin Fraser, in varsta de 13 ani, obisnuia sa cumpere o bautura energizanta, Emerge, de la o rulota cu inghetata parcata in fata scolii. Ea a fost transportata de urgenta la spital, in urma simptomelor de paralizie pe care le-a prezentat, potrivit Daily Mirror

Doctorii au avertizat-o ca daca va mai bea in continuare acea bautura, este susceptibila de infarct. Fata a lesinat in clasa, dupa ce nu si-a mai simtit mana dreapta. Dupa cateva minute de la acest incident, a observat ca mainile i s-au invinetit, iar partea dreapta a corpului i-a paralizat.

Corpul lui Catlin acumulase o cantitate mare de cafeina din cauza bautarii si de aceea a fost diagnosticata cu hemiplegie. Simptomele includ paralizia pe jumatate din corp, deplasare greoaie, privire incetosata si dificultate in vorbire.

Ea a declarat: “Prima data nu mi-am mai simtit fata si ma intrebam ce mi s-a intamplat. Dupa doua minute, nu mi-am mai simti partea dreapta a corpului. Mi-a fost foarte frica. Am fost transportata la spital, unde am fost diagnostic cu hemiplegie”

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO