O femeie care consuma 28 de doze de energizant pe zi risca sa orbeasca definitiv. Ce s-a intamplat in corpul ei

03-08-2015 16:05


Lena Lupari

O femeie care cantareste 156 de kilograme, mama a trei copii, risca sa-si piarda definitiv vederea din cauza celor 28 de doze de Red Bull pe care le-a baut zilnic, o perioada lunga de timp.

Lena Lupari, 26 de ani, din nordul Irlandei, a luat foarte mult in greutate, iar creierul i s-a umflat, din cauza celor sapte litri de energizant pe care i-a baut zilnic, potrivit Daily Mail.

Femeia a consumat peste 3.000 de calorii in fiecare zi numai din energizant si nu si-a dat seama de pericolul la care se expune pana in luna iunie, cand si-a pierdut cunostinta, iar la spital, cand si-a revenit, a constat ca-si pierduse si vederea. Doctorii au constatat atunci ca sufera de hipertensiune intracraniana, un efect al obezitatii. Din cauza acestei afectiuni, femeia risca sa orbeasca.

Lena cheltuia un sfert din veniturile lunare pe Red Bull si recunoaste ca a devenit dependenta. "Obisnuiam sa beau cate 28 de doze pe zi si mancam doar o data, de regula, seara. Am trei copii, unul cu nevoi speciale, si nu aveam timp sa gatesc. Am compensat nevoia de mancare cu energizant", a spus femeia.

In luna iunie, cand a fost internata, Lena a renuntat la Red Bull si a reusit sa slabeasca pana acum aproape 10 kilograme. Dar ca sa previna orbirea, Lena ar trebui sa slabeasca mult mai mult.

Sursa: Daily Mail