Momentul în care un rapper este împușcat mortal de 6 polițiști în timp ce doarme în mașină

Ultima actualizare: 30-03-2019 20:05

O înregistrare făcută de poliție arată momentul în care un tânăr rapper e împușcat mortal de mai mulți ofițeri de poliție, în timp ce acesta părea că doarme în mașina sa, în fața unui Taco Bell din California.

Incidentul a avut loc pe 6 februarie 2019, însă vineri a fost dată publicității o înregistrare de 30 de minute făcută chiar de polițiștii care l-au ucis pe Willie McCoy, 21 de ani, informează Daily Mail.

În video se vede cum McCoy pare să doarmă în scaunul șoferului, pe aleea de drive-thru, de la Taco Bell. Versiunea video prezentată de poliție este subtitrată cu mesajele polițiștilor, care anunță că acesta are o armă în poală și că, la un moment dat, pare că se mișcă spre armă.

De fapt, în imagini se poate observa cum bărbatul își duce mâna la piept pentru a se scărpina, în timp ce moțăie pe scaunul șoferului, fără să pară conștient de ceea ce se întâmplă în jurul lui.

La un moment dat, tânărul pare că se trezește, însă în acel moment este pur și simplu ciuruit de gloanțele polițiștilor.

Dintre cei șase ofițeri de poliție chemați la fața locului, mai mulți au deschis focul în mod repetat asupra mașinii în care se afla McCoy, strigându-i "să încetează focul" și "să-și arate mâinile", deși tânărul era deja mort.

Willie McCoy a murit pe loc.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO