Momentul în care un bărbat care a jefuit cazinoul Bellagio este împușcat de 4 polițiști

Ultima actualizare: 20-03-2019 13:58
Michael Charles Cohen, bellagio, jaf, impuscat,
Poliție Las Vegas

O înregistrare surprinde momentul în care un bărbat care a jefuit cazinoul de la hotelul Bellagio din Las Vegas a fost împușcat mortal de poliție, relatează Daily Mail

Michael Charles Cohen, de 49 de ani, a fost împușcat mortal de 4 polițiști în timp ce încerca să fure o mașină lângă hotelul Bellagio. Incidentul s-a petrecut sâmbătă iar victima a fost identificată drept bărbatul care i-a amenințat cu arma pe casierii din camera de poker de la Bellagio, cerându-le bani.

A încercat să fugă furând o mașină albă din fața hotelului, dar nu a putut să o pornească, apoi a intrat în Mercedesul unei femei. Din nefericire pentru hoț zona hotelului era împânzită de poliție din cauza unui copil dat dispărut.

În final camerele din zonă au surprins momentul în care este lovit mortal de un glonț. Suspectul a atras la rândul său în polițiști care au scăpat datorită vestelor antiglonț.

Poliția crede că Cohen se află și în spatele unui alt jaf dat în 2017 tot la Bellagio. De altfel bărbatul are un lung cazier fiind condamnat pentru jafuri similare date în 1999 și 2008. A mai fost arestat pentru jaful unei bănci, răpire, furt de mașină și posesie de narcotice.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO