Moarte misterioasă la Glodeni, Dâmbovița. O femeie, găsită înecată într-un canal din curtea casei

Ultima actualizare: 11-11-2020 17:51

Moarte misterioasă la Glodeni, în judeţul Dâmboviţa. O femeie de 62 de ani a fost descoperită fără viaţă, înecată într-un canal din curtea casei sale.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.

Proprietara era văduvă de aproape nouă ani şi locuia singură într-o casă din satul Bușoiu, comuna Glodeni. În urmă cu câţiva ani a trecut printr-un necaz teribil, când fata ei a murit, spun vecinii. O ajutau însă, aşa cum puteau, băieţii aflaţi în străinătate. O vecină care locuieşte vizavi de casa femeii s-a alarmat după ce a văzut apă șiroind din curtea ei.

Niculian Slavila, martor: „Mi s-a părut ceva suspect, zic, de ce o fi atât de multă apă?! Că nu e de la ploaie, ceva s-a spart. M-am uitat printre gard, atunci am văzut o persoană întinsă acolo”.

Constanța Tolea, martor: „Am găsit-o în bazinul ăla, colo. Ne-am căznit toţi, n-am putut să o scoatem, era şi voinică”.

Vecinii spun că, de curând, compania de apă a cerut citirea apometrelor. Se gândesc că biata femeie s-ar fi aplecat să verifice valorile apometrului aflat în canalul cu apă. Ei spun că nu ştiu că victima să fi avut suferinţe atât de mari încât să îşi fi luat singură zilele.

Cornelia Singureanu, vecina victimei: „Avea băieţii plecaţi în Germania, ea locuia singurică. De dimineaţă a fost la pâine femeia, am văzut-o, şi a dat drumul la păsări. Era chiar realizată, cu copiii bine”.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi nu exclud nicio ipoteză. Este posibil să fi fost o moarte accidentală, dar există şi varianta unei sinucideri.

Trupul fără viaţă a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa şi dus la Târgovişte, pentru necropsie. După ce se va face autopsia urmează să se stabilească cu exactitate din ce şi-a pierdut viaţa femeia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO