Minora din Zarnesti sechestrata si violata o noapte intreaga. Localnicii au avut un soc cand au aflat cine sunt agresorii

Ultima actualizare: 17-10-2016 07:00

Experienta traumatizanta pentru o adolescenta de 17 ani din Zarnești, judetul Brasov. Fata, care sufera de un usor retard, s-a plans ca a fost ademenita de doi vecini in casa unuia dintre ei, unde a fost violata ore in sir.

Suspectii, barbati in toata firea, in varsta de 58 de ani, se afla sub control judiciar si au fost trimisi deja in judecata pentru viol si lipsire de libertate. Doar unul dintre ei isi recunoaste faptele.

Adolescenta ii cunostea bine pe cei doi barbati, care stau pe aceeasi strada cu ea. A avut incredere cand unul dintre ei a chemat-o la el in casa, unde astepta si amicul sau.

George Danca, Parchetul de pe langa Tribunalul de Minori Brasov: "Au ademenit-o in locuinta lor, unde i-au dat sa bea cantitati mari de alcool, pana au adus-o in atare de ebrietate, dupa care au profitat de acest lucru si au intretinut relatii sexuale pe rand cu ea."

O noapte intreaga a durat chinul, iar fata a fost eliberata abia a doua zi la pranz. Intre timp, disperata, mama ei alertase politia.

George Danca, Parchetul de pe langa Tribunalul de Minori Brasov: "Fata este foarte inchisa, dar mama a reusit sa afle ce se intamplase si s-a alertat, mai ales ca exista riscul sa ramana insarcinata."

Politistii i-au identificat repede pe suspecti, iar la perchezitie au gasit probe indubitabile ale faptelor lor. Intamplarea i-a socat pe localnici care ii stiau pe cei doi barbati ca fiind oameni seriosi, cu copiii si nepoti.

Specialistii au constatat ca victima a suferit traume puternice, asa ca acum urmeaza un program de consiliere psihologica.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO