Crimă misterioasă în Vaslui. O femeie a fost găsită într-o baltă de sânge, în propria casă

Ultima actualizare: 25-05-2020 19:53

Întâmplare sângeroasă, învăluită în mister, în oraşul Negreşti, din Vaslui. O femeie de 45 de ani a fost găsită fără viaţă, duminică noaptea, în propria locuinţă.

Soţul ei a ajuns la spital, cu o rană la umăr. Bărbatul susţine că s-a pomenit, la rândul său, atacat cu un cuțit în somn și că n-are nici cea mai vagă idee despre ce s-a petrecut. Totuși, în trecut, femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui: o bătea în mod repetat.

Ginerele celor doi soţi a dat alarmă la 112, în toiul nopții - zic anchetatorii, care nu dau însă detalii despre prezența acestuia în locuință.

A găsit-o chiar el pe femeie: zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge. În schimb, soțul său, în vârstă de 59 de ani, s-a dus singur la poliţie şi a anunţat că a fost rănit la umăr.

A mers la Spitalul de Urgență din Vaslui pentru îngrijiri. Iar anchetatorilor le-a spus că nu ştie ce s-a întâmplat. Casa cuplului nu este luminată, în prezent, așa că - susține bărbatul - ar fi căzut victimă în somn.

Vecinii povestesc că între cei doi soţi certurile se țineau lanţ. Bărbatul devenea agresiv, mai ales când bea. Iar asta se întâmplă frecvent.

Își lovea soția şi îşi alungă copiii de acasă, spun oamenii. De teamă, femeia stătea ascunsă pe la rude săptămâni întregi. A mers și mai departe, cerând sprijin poliției, iar recent a fost emis chiar un ordin de protecție, care teroetic ar fi trebuit să-l țină departe pe agresor.

Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui: "Deocamdată se fac cercetări pentru omor şi tentativă de omor şi urmează să se stabilească împrejurările şi cine a comis cele două fapte".

Viaţa bărbatului nu este pusă în pericol, spun medicii. Va fi audiat de către anchetatori din nou, în zilele următoare. Nu-l ajută deloc trecutul: este cercetat ș într un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO