Bărbatul sfârtecat în Iași a văzut mașina gonind spre el și s-a grăbit pe zebră ca să ajungă pe trotuar, dar nu a mai apucat

Ultima actualizare: 27-09-2021 11:23
Bărbatul sfârtecat în Iași a văzut mașina gonind spre el și s-a grăbit pe zebră ca să ajungă pe trotuar, dar nu a mai apucat

Bărbatul care a murit rupt în bucăți de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada a văzut bolidul gonind spre el și s-a grăbit să ajungă pe trotuar, dar nu a mai apucat. Șoferul este un tânăr de bani gata, în vârstă de 19 ani.

 

Pensionarul de 58 de ani care a fost rupt în bucăți de o mașină în timp ce traversa regulamentar o stradă din centrul Iașului a văzut bolidul gonind spre el și a mărit pasul pentru a ajunge pe trotuar, dar nu a reușit, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul a fost pur și simplu sfârtecat de bolidul Audi Q8 care ar fi circulat cu 180 km/h, bucăți din trupul său fiind aruncate la zeci de metri. Partea de jos a corpului a fost secţionată de la brâu, iar un picior a fost găsit lângă un trotuar.

Pe imaginile surprinse pe camerele de luat vederi ale Poliţiei Locale nu se poate distinge clar viteza exactă. De altfel, un motociclist spunea la locul accidentului că tânărul cu Audi cobora înainte de accident Copoul cu viteză atât de mare, încât nu s-a putut ţine efectiv după el.

 

Tatăl șoferului, condamnat pentru trafic cu mașini de lux

 

Tot în imaginile Poliţiei Locale se vede că pietonul, în timp ce se afla pe trecere, observă autoturismul care vine spre el, grăbeşte pasul, însă nu mai apucă să ajungă pe trotuar şi este lovit în plin.

“Am văzut piciorul pietonului cum a zburat pur şi simplu”, a povestit un martor al accidentului.

Șoferul are 19 ani și a luat permisul de puțin timp. Sursa citată spune că este băiat de bani gata, student la două facultăți, iar bolidul pe care îl conducea este pe numele unei firme. Tatăl său a fost condamnat în anii 2000 la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic cu mașini de lux.

Tânărul este cercetat acum pentru omor din culpă.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO